nlc.hu
Sztárok

Ráskó Eszter az új kihívásról

Ráskó Eszter a Balázsékról: „Arra fogok rágyúrni, hogy ne váljak kellemetlenné”

Egyelőre igyekszik felvenni a fonalat.

Másfél hónapig kereste Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri a tökéletes harmadik hangot a Balázsék című reggeli műsorba, miután Vadon Jani 15 év után távozott. A két műsorvezető gyakran emlegette, jó lenne, ha a csapat egy nővel frissülne, ugyanis sokszor érintenek olyan témákat, amikben nem feltétlenül a férfiak a szakértők. Több jelöltet is meghívtak a műsorba, majd szavazásra bocsájtották, ki legyen a harmadik műsorvezető. Ma reggel bejelentették, Ráskó Eszterre érkezett a legtöbb voks.

Ráskó Eszter

Fotó: RTL

A humoristát a 24. hu kereste, milyen érzések kavarognak benne az új kihívással kapcsolatban, és mennyire tart attól, hogy elődjéhez, Janihoz fogják mérni a hallgatók. 

Én nem érzem, hogy volna rajtam nyomás. Bizonyosan lesz átfedés János és az én szimpatizánsaim közt, de ez kevésbé lényeges. Az biztos, hogy én nem Vadon Janinak vagyok a dublőre, Ráskó Eszter vagyok – olyan, amilyen. Nekem az fontos igazán, hogy a műsor legyen jó

 – fogalmazott Eszter, majd arra is kitért, igyekszik egyensúlyt tartani komolyság és humor között. „Arra fogok rágyúrni, hogy ne váljak kellemetlenné, mert a humor sokszor mehet a komolyság kárára. Ehhez kell arányérzék, gyakorolnom kell. Olyasfajta tudatosság nincs bennem, mint amit a kérdésed feltételez – egyszerűen megyek majd az árral, és ez eleve egy csoportmunka, mindenkinek megvan a saját hangja.”

Mint mondja, egyáltalán nem tart az új kihívástól, attól meg pláne nem, hogy férfiak között kell dolgoznia, hiszen a stand-up közegben sincsen sok nő. Azt viszont kiemelte, még mindig ismerkedik Balázzsal és Ferivel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top