nlc.hu
Sztárok

Így búcsúzott Sebestyén Balázs Vadon Janitól

Megható sorokkal búcsúzott Sebestyén Balázs Vadon Janitól

Rengeteg közös fotót is megosztott.

December 11-én jelentették be, Vadon Jani 15 év után távozik a Balázsék című reggeli rádiós műsorból. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani alighanem az egyetlen olyan rádiós trió, akik ilyen sok éven át szórakoztatták az embereket reggelente. Jani távozása nem csak a hallgatókban hagy majd egy űrt, de társaiban is. 

Sebestyén Balázs és Vadon János

Fotó: Trenka Attila

„Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem… Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok! – írta Jani akkor az Instagram-oldalán, aki később az okokról is beszélt. – Nyilván a srácokban is csomó kérdés, kérdőjel, kétség, pici félelem felmerült a jövővel kapcsolatban. Azt mondtam nekik, hogy én tökre hiszek abban, hogy ez nélkülem, adott esetben mással, máshogy ugyanúgy sikeres tud lenni, ugyanúgy tud működni. Úgyhogy én maximálisan támogatom őket abban, hogy ezt a műsort tovább csinálják. (…) Sokszor úgy kezelnek minket a hallgatók, mintha családtagok lennénk. Szerintem ebben az esetben a családtagok nagy része itt marad. Itt marad két olyan ember – sőt valószínűleg ki fog egészülni ez a duó, de erről majd a srácok mesélnek, amikor időszerű lesz –, akik ugyanúgy meg fogják csinálni a reggeleiteket, ugyanúgy hoznak bele tartalmat, színt, hangulatot, életet. Más lesz, de ugyanolyan jó lesz. Itt maradnak azok az emberek, akiket ti nagyon szerettek, és akikre számíthattok minden reggel, miközben én majd otthon 8-ig, 9-ig fogok aludni, azt csinálok, amit akarok, és nem kell másokhoz igazodnom.” 

A mai napon elérkezett az utolsó adás, melyben Jani, Balázs és Feri együtt voltak hallhatóak, januártól pedig már csak ketten maradnak a trióból. Sebestyén Balázs ennek apropóján megható szavakkal búcsúzott kollégájától. 

„Hát ez is eljött… Lenyomtuk az utolsót így együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«, ma küldte valaki, pont ide passzol:»… az élet nem más, mint elmúlása annak, amit szeretünk..« Sok sikert, haver, drukkolok, hogy minden kerek legyen és köszönök mindent…” – olvasható a műsorvezető bejegyzésében, melyben több közös emléket is megosztott az elmúlt 15 évből. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top