nlc.hu
Sztárok

Koronavírus a Rádió 1-nél

Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronavírusos, mostantól otthonról készül a Rádió 1 összes műsora

Pozitív lett a Rádió 1 műsorvezetőinek tesztje, otthoni munkavégzésre áll át a rádiócsatorna.

Pozitív lett Rákóczi Feri, Vadon Jani és Györke Attila hétvégi koronavírustesztje, velük együtt a Rádió 1 több kollégájáról is kiderült, hogy megfertőződtek a COVID-19 vírussal. Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató elárulta, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

Balázsék

A Balázsék 3 műsorvezetője közül 2 koronavírusos lett

Sebestyén Balázs is járt koronavírus-teszten, az ő eredménye negatív lett, ám kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani megfertőződtek. Szerencsére egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman adásban lesznek holnap reggel.

„Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, kontaktszemély vagyok, így természetesen karanténba vonulok én is” – árulta el Sebestyén Balázs. Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől az éterben, aki szintén pozitív, de elárulta: teljesen tünetmentes.

Koronavírus a hazai sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top