nlc.hu
Sztárok

Király Linda elkapta koronavírust

Király Linda is elkapta a koronavírust

„Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon, és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni” – írta Király Linda, aki elkapta a koronavírust, de már jól van.
Király Linda

Egyre több híresség számol be arról, hogy megfertőződött a koronavírussal. Most Király Linda jelentette be a közösségi oldalán, hogy őt sem kerülte el a vírus, hiába tartotta be az óvintézkedéseket. De miután megtudta, hogy fertőzött, azonnal karanténba vonult.

Már túlesett a betegségen, tegnap kapta a jó hírt, hogy negatív lett a tesztje.

„Úgy indult az egész, hogy szörnyű migrénem volt és elkezdett folyni az orrom. Mivel én gyerekkorom óta küzdök az allergiával, azt hittem hogy a parlagfű miatt van. Nem volt lázam, nem köhögtem. Aztán elment a szaglásom és akkor már tudtam, hogy ez valami màs és rögtön elmentem tesztre. Mind a 2 teszt pozitív lett. Pàr nappal később indultak a keményebb tünetek. Rázott a hideg, de továbbra sem volt lázam, utána pedig jöttek a légzési nehézségek. Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni”

– idézte fel a koronavírus okozta panaszait Király Linda.

Most már jól van, a negatív teszt birtokában újra dolgozhat, és mehet babázni testvéréhez, Viktorhoz is.

(Kiemelt kép: Facebook/Király Linda)

Sztárok, akik megfertőződtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top