nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia koronavírusos

Liptai Claudia koronavírustesztje is pozitív, ez sok eseményt érint

Liptai Claudia egy videóban közölte, hogy koronavírusos.

Liptai Claudia egy videóban jelentette be a közösségi oldalán, hogy ő is elkapta a koronavírust. A tünetek szerencsére nem jelentkeztek rajta, így nagyon meglepődött, hogy pozitív lett a tesztje. Elmondása szerint ez több eseményt és forgatást is érint, többek között a Pataki Cuki első születésnapját, amit így nem tudnak megünnepelni.

„Nem ezzel a videóval készültem a mai napra, de vannak olyan események, amelyek felülírják a vágyakat” – kezdte a közösségi oldalára feltöltött videóban Liptai Claudia, aki elárulta, hogy az összes produkcióban, amiben részt vesz, nagyon figyelnek a biztonságra. Egy teszt során pedig kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

„A tegnapi napon én is túlestem egy PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen sem nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. (…) Úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett” – mondta a műsorvezető, akire most családjával együtt két hét karantén vár.

Ez is érdekelhet:

liptai claudia

Liptai Claudia (Fotó: Fb)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top