nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla koronavírusos

Polyák Lilla is koronavírusos, a férje még a tesztje eredményére vár

Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté közölte a hírt.

A színházak már két hónapja kinyitottak, egy ideje már moziba is lehet járni, nem beszélve a sporteseményekről, a bulikról és egyéb társasági rendezvényekről. A koronavírusos megbetegedések száma nő, egyre több magyar híresség jelenti be, hogy pozitív lett a tesztje. Most éppen Gömöri András Máté közölte, hogy a felesége, Polyák Lilla elkapta a koronavírust, így most egy ideig otthon maradnak.

Bejelentés. Sajnálattal kell tudatnom, hogy a napokban rosszullét és gyengeség miatt itthon kellett maradnom. Lilla...

Közzétette: Gömöri András Máté – 2020. szeptember 16., szerda

„Bejelentés. Sajnálattal kell tudatnom, hogy a napokban rosszullét és gyengeség miatt itthon kellett maradnom. Lilla tesztje pozitív lett, az én eredményemre még várunk, azonban a tünetek egyértelműek. Az ismeretek fényében két hétre karanténba vonulunk a családdal.
Szeretném megkérni a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben ezt az időszakot, és hagyjanak minket nyugodtan gyógyulni. Köszönjük a megértést. Vigyázzunk egymásra és magunkra!” – írja közösségi oldalán a színész.

gömöri andrás máté és polyák lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top