nlc.hu
TV-sztárok

Polyák Lilla a gyerekről mesélt a Mintaapák kapcsán

Polyák Lilla rutinos anyuka, három gyerekkel is jól boldogul

Amióta a Mintaapákban szerepel, sokan összemossák Klára karakterét Polyák Lillával. A színésznő elmondja, miben hasonlítanak.

Nagyon feszített tempóban forgatták az első Mintaapák évadot, Polyák Lilla akkor lényegében csak hétvégén találkozott a gyerekeivel, akik még aludtak, amikor elment és már aludtak, amikor hazaért. A mostani forgatások a járvány miatt szintén gyors ütemben készülnek, a színésznőt azonban feltölti a munka. Mosolyogva mesélt a karekteréről, amit olyan meggyőzően alakít, hogy a nézők sokszor összemosssák Klára sorozatbeli tetteit és Lilla viselkedését. 

Polyák Lilla a Mintaapákban

Polyák Lilla a Mintaapákban (Fotó: TV2)

“Nagyon sok mindenben különbözök Klárától, akit játszom (…) rengeteg minenben nem értek egyet azzal, amit Klára gondol vagy tesz, de az a feladatunk, hogy megmutassunk különböző karaktereket a nézőknek.”

Lilla sorozatbeli gyerekei közel egyidősek a fiaival, ahogy fogalmazott, a “legkisebb nem szerepel az otthoni kínálatban”, viszont mindannyiukkal jó viszonyt sikerült kialakítania.

Polyák Lilla a Mintaapák forgatásán a sosozatbeli fiaival

Polyák Lilla a Mintaapák forgatásán a sosozatbeli fiaival (Fotó: TV2)

Szerinte ebből a szempontból valóban lehet hasonlóság a karektere és közte, mert bizonyos helyzeteket otthonról már nagyon is jól ismer, ahogy a kamasz fiúk lelkivilágát is. 

“Könnyebb fiús anyaként fiús anyukát játszani, azt hiszem”

Eredetileg Fenyő Iván alakította Polyák Lilla férjét, akinek a karaktere továbbra is megmaradt, viszont most már Kamarás Iván látható a szerepben. 

A Mintaapákról még: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top