TV-sztárok

Új részekkel jön a Mintaapák augusztus 24-től

Már gőzerővel forgatnak a színészek. Új sztorik érkeznek a Mintaapákba.
Új részekkel jön a Mintaapák augusztus 24-től

Hetek óta gőzerővel forgat a Mintaapák stábja, aminek köszönhetően augusztus 24-től a Mészáros Béla, Kamarás Iván, Markranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével készülő sorozatot hétköznap esténként újra láthatják a televíziónézők a Tv2-n.

Jön az alfahímként viselkedő Géza (Kamarás Iván), aki nem talál kiutat a feleségével egyre jobban elmérgesedő viszályából. Szabi (Markanczi Zalán), a hedonista sztárügyvéd, aki a folytatásban új kihívások elé néz szerelmi életében és felelős apaként. A megözvegyült állatorvos, Tamás (Száraz Dénes), aki nem adja fel, hogy boldogságot és megnyugvást találjon önmaga és a lánya számára. Valamint a két családja között „zsonglőrködő” Miki (Mészáros Béla), aki javíthatatlan, és ismét a bajt vonzza.

Az apák mellett továbbra is számos kiváló színésszel és fantasztikusan tehetséges gyerekszereplővel találkozhatnak a sorozat követői. Így például Stohl Andrással, Egri Mártával, Polyák Lillával, Botos Évával, Földes Eszterrel, Kuna Katával és Pataki Szilviával is. A három új apakarakter mellett csatlakozott a csapathoz Szávai Viktória is, aki Linda szerepében próbálja majd megfékezni a rosszcsont ovisokat. 

(Kiemelt kép: TV2/sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top