nlc.hu
TV-sztárok

A Mintaapák színésze, Mészáros Béla szerelmes

Újra rátalált a szerelem a Mintaapák sármos szereplőjére

Mészáros Béla, a Mintaapák egyik főszerepelője és Szakács Hajnalka a Seveled című film forgatása után jöttek össze.

Amikor tavaly év végén interjút közöltünk Mészáros Bélával, a Mintaapák egyik állandó főszereplőjével, még szingli volt, és azt mondta: „Most már tök jó lenne egy család, tökre szeretném”.  Ha gyerek és család még nem is, de a szerelem újra rátalált a színészre, aki korábban már volt házas. A Katona József Színház művésze a Seveled című film forgatása után jött össze bájos kolléganőjével, Szakács Hajnalkával.

„December harmadikán volt a Seveled díszbemutatója, utána még elmentünk bulizni, és akkor kezdtünk el beszélgetni. Később, amikor a vidéki közönségtalálkozókra autóztunk a rendező Orosz Dénessel, már sokat dumáltunk. Onnan datálom a kapcsolatunkat” – mondta a Blikknek Mészáros Béla, aki új filmje, a Pesti balhé hétfői premierjére már kéz a kézben érkezett a szerelmével, akivel február óta már együtt is élnek.

Mészáros Béla a Mintaapák sztárja

Mészáros Béla (Fotó: Tv2)

A pár már túl van az első húzós hónapokon is. Mészáros Bélának ugyanis rengeteg munkája volt, így kedvesének nagyon megértőnek kellett lennie, majd jött a koronavírus-járvány, ami mindkettejüket megviselte. 

„Húzós volt, de bírtam és szerettem is, a kedvesem teljesen megértő volt és szintén elfoglalt. Ebből a szempontból a karantén nagy mázli volt. Négy hónapot töltöttünk együtt, kettesben” – árulta el a színész, de hozzátette, hogy a hirtelen váltás pszichésen megviselte, két héten át délelőtt tizenegyig aludt. 

Mészáros Béla elmondta, idővel szeretne családot, de az első a biztos háttér, ezért most saját lakásra gyűjt.

Olvass még többet a Mintaapákról nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top