Szabadidő

Szabó Simon édesen cukkolja Elek Ferit – Nézz bele a Pesti balhéba!

Hollywoodi filmek híján a nyár legnagyobb mozieseményének a hazai Pesti balhé ígérkezik. Az akciódús és humoros balhémozi sztorijáról most maguk az alkotók és a sztárok mesélnek egy nlc exkluzív videóban.

Gyerekkori barátok újra találkoznak, hogy aztán közös erővel hozzák össze az életük nagy balhéját. Ha nagyon egyszerűen szeretném összefoglalni, akkor nagyjából erről szól a július végén bemutatásra kerülő balhémozi, azaz heist movie, a Pesti balhé, de pont azért érdemes meglesni az alábbi izgalmas, nlc exkluzív kisfilmet, hogy ennél azért többet láthass belőle.

A filmben olyan hazai jó arcok játszanak, mint Mészáros Béla, Szabó Simon, Petrik Andrea, Hegedűs D. Géza vagy épp Reviczky Gábor, és az alkotók több mint harminc helyszínen, többek között a Skála Metró tetején és egy 150 éves kőbányai pincerendszerben. A film egyik leglátványosabb jelenetében egy 25 méteres folyosót árasztottak el vízzel. A Pesti balhé július 30-tól lesz látható a magyar mozikban.

Olvass még készülőfélben lévő magyar filmekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top