nlc.hu
Sztárok

Mindent a Mintaapák szereplőkről

Mintaapák: Rájuk a leginkább kíváncsiak a nézők!

Kik alakítják a Mintaapák szereplőit az új évadban? Mit csinált a sorozat előtt Klem Viktor, vagy Mészáros Béla? És mit lehet tudni a Miki lányát alakító, Gáspárfalvi Dorkáról? Megnéztük a sorozattal kapcsolatos leggyakoribb kereséseket.

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák régi szereplők

Megpróbáljuk egyszerűen elmagyarázni a történeteket. A Mintaapák első évada elég sikeres volt, a nézők kedvelték a sorozatról, és annak szereplőiról szóló cikkeket. Természetesen a különböző karakterű apukáknak barátnő, vagy feleség is dukál, és persze cuki gyerekekből sem volt hiány. A főszereplők mégis az apukák, akiket az első évadban az alábbi színészek alakítottak:

Tamás- Szabó Kimmel Tamás
Státusz: Nem fog szerepelni az új évadban

Szabó Kimmel Tamás távozik a Mintaapákból

Szabó Kimmel Tamás (Fotó: tv2)

Szabó Kimmel Tamás neve igazán sokat forgott mostanában a médiában. A gyermekét egyedül nevelő, állatorvost alakító családapa karaktere szintén marad a Mintaapákban, de Szabó Kimmel Tamás távozik. Ezzel kapcsolatban oda-vissza mentek a nyilatkozatok a csatorna és a színész között. A TV2 szerint emberi és magatartásbeli problémák voltak, Szabóra erre egy hosszabb Facebook videóban válaszolt.

Géza – Fenyő Iván
Státusz: Nem fog szerepelni az új évadban

Fenyő Iván távozik a Mintaapákból

Fenyő Iván (Fotó: tv2)

Fenyő Iván alakította Gézát, a focistából lett pizzéria tulajdonost a sorozatban. Mindenkit meglepett, hogy Fenyőt már nem hívták a második évadra. A karaktere marad, de azt a jövőben Kamarás Iván alakítja Gézát. Fenyő egy hosszabb közleményt adott ki a távozása kapcsán, aminek lényege, hogy lejárt a szerződése, amit nem hosszabbítottak meg, de ő szívesen folytatta volna a munkát.

Szabi – Klem Viktor
Státusz: Nem fog szerepelni az új évadban

Klem Viktor is távozik

Klem Viktor (Fotó: tv2)

Jóképű, sikeres és kissé nyers ügyvéd, akinek egyszer csak „betoppan az életébe” a kisfia. A karakterrel továbbra is találkozhatunk, de Klem Viktorral már nem. Hasonlóan Szabó Kimmel Tamáshoz ő sem maradt a produkcióban, de mivel rá egyébként is sokan keresnek, vele még részletesen foglalkozunk lentebb.

Miki – Mészáros Béla
Státusz: Marad a sorozatban

Mészáros Béla a Mintaapák sztárja

Mészáros Béla (Fotó: tv2)

Békére törekvő, két család között lavírozó apuka, aki minden fronton szeretne helytállni és mindenkinek a kedvében járni. A Mikit alakító Mészáros Béla tavaly decemberben mesélt a munkatársunknak, többek között arról, mennyire szeret új embereket megismerni, és szerinte a népszerűséget mindenképpen arra kellene használni, hogy segítsenek vele másokon. „A Mintaapák is azért marha jó, mert olyan sokan dolgozunk benne. Két kameracsapat van, akik párhuzamosan melóznak, szóval két hatalmas stáb. Hat rendező, tíz sminkes, tíz öltöztető… Rengetegen vannak. Meg persze gyakorlatnak is szuper egy ekkora forgatás”- mesélte Mészáros, aki úgy mintaapa a képernyőn, hogy az életben nincs gyereke. Nem is titkolta, hogy kezdetben kicsit ”parának” érezte, amikor kisbabát ringatott a forgatáson.  „Az életben nem koncentráltam még annyira, mint amikor ő ott volt nálam. Jaj, nehogy leejtsem, ne billenjen hátra a feje…”

Azért vágyik ő is a családra, de ahogy ő fogalmazott: majd lesz valamikor az is. „Az utóbbi két-három évben már vágyom rá, és korábban is volt szó róla, amikor még házas voltam. Most már tök jó lenne egy család, tökre szeretném. Már negyven vagyok.”

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák új szereplők

Ahogyan említettük, a Mikit alakító Mészároson kívül, teljesen új színészek bújnak majd a Mintaapák bőrébe.

Tamás – Száraz Dénes

Évekig volt a Jóban Rosszban Tamás atyája, majd az Ízig-vérigben, és a Korhatáros szerelemben is láthattuk. Száraz Dénesnek már nagyon hiányzott a forgatás, így nagyon örült, hogy az állatorvos apuka bújhat. „Örülök, hogy megkaptam. Vágytam már rá, mert imádok forgatni. Legutóbbi az Ízig-vérig heti sorozatban dolgoztam 2018-ban. Bíztunk benne, hogy lesz folytatás, de nem. Azóta vártam valami lehetőségre. Ez most adódott, és gondolkodás nélkül kihasználom” – mondta a színész, akinek már nyolcéves a kisfia. Arról, hogy szerinte hogyan fogják elfogadni a nézők, azt mondta, ez egy izgalmas kérdés, komoly kihívás, amilyen még nem volt az életében.

A Mintaapák új szereplői

Makranczi Zalán, Kamarás Iván, Mészáros Béla és Száraz Dénes (Fotó: tv2)

Géza – Kamarás Iván

Egyik Iván ment, másik Iván jött. Kamarás Ivánról derült ki elsőként, hogy csatlakozik a Mintaapák stábjához. Az életben két fiú édesapja. Nagyobbik fia, Igor  lassan húszéves lesz, kisebbik fia Zalán pedig 17.

Szabi – Makranczi Zalán

Új ügyvéd érkezik a Mintaapákhoz. Szabit az új évadban már Makranczi Zalán alakítja majd.

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák online

Ahogyan a legtöbb sorozat, úgy a Mintaapák is visszanézhető online a TV2 oldalán.

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák Klem Viktor

Rossz hír Klem Viktor rajongóinak, hogy a színész már nem lesz részese a Mintaapáknak. Ő egyébként 1987-ben született Debrecenben, és 2009-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Négy évig volt a Radnóti Színház tagja, majd szabadúszó lett.

A Mintaapák előtt is láthattuk tévében. Szerepelt a Hacktion, a Csak színház és más semmi és az Ízig-vérig sorozatokban is. Mozifilmekben is egyre többször hívják. Ilyen volt A Viszkis, a BÚÉK és a Kölcsönlakás.

Klem Viktor is távozik

Klem Viktor (Fotó: tv2)

Nemcsak a munkában, de bármilyen hétköznapi apróságban is valóságos maximalista. „Ha motivált vagyok, én mindig iszonyú komolyan veszem azt, amivel foglalkozom. Nemcsak egy forgatást vagy egy színházi munkát, hanem azt is, ha mondjuk meg kell szerezni a jogsit, vagy el kell készíteni egy lattét vagy megfőzni egy spagettit.”- mondta az nlc-nek egy éve.

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák Polyák Lilla

Polyák Lillára is sokan keresnek a Mintaapák kapcsán. A színésznőről, aki Géza feleségét, vagyis Klárát alakítja a sorozatban, alig néhány napja írtunk egy nagyobb cikket. Polyák nagyon élvezi a TV2 műsorán dolgozni. Neki egyébként már két kamaszfia van, akiknek a szintén színész, Homonnay Zsolt az édesapjuk. Lilla 2018-ban ment férjhez másodszorra, férje Gömöri András Máté.

Polyák Lilla Klára szerepében

Polyák Lilla a Mintaapákban (Fotó: TV2)

Amire a legtöbben keresnek: Mintaapák Gáspárfalvi Dorka

Kevés kamasz mondhatja el, hogy szerepelt egy Oscar-díjas filmben. Gáspárfalvi Dorka 14 éves volt, amikor bemutatták a Mindenki című kisfilmet, ami aztán a 2017-es Oscar-gálán elhozta a legjobb kisfilmnek járó Oscar-díjat. Dorka idén lesz tizennyolc éves. A Mindenki sikere után szerepelt a BÚÉK-ban, valamint a nálunk forgatott The Alienist sorozatban A Mintaapákban Miki egyik kamaszlányát alakítja. „Mindig nagy örömmel megyek be forgatni…Mindig megörülök, amikor Mészáros Bélával  (a sorozatbeli apjával – a szerk.) dolgozhatok”– mondta egy videóban.

Gáspárfalvi Dorka

Gáspárfalvi Dorka (Fotó: tv2)

A Mintaapákról még: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top