Sztárok

Pazar kép a magyar Oscar-díjjal: Deák Kristóf, Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka a Mindenki arany szobrával

Ahogy a közösségi oldalakon, magánbeszélgetésekben is elhangzik: büszkék vagyunk az újabb magyar Oscar-díjra. A külföldön Sing, magyarul Mindenki címen futó rövid film két főszereplő kislánya, Gáspáfalvi Dorka és Hais Dorottya boldogan pózol az aranyszoborral, amelyet Deák Kristóf tart a kezében.

Ma reggel arra ébredtünk, hogy az Oscar-gálán a magyar film, a Mindenki megkapta az aranyszobrot

Deák Kristóf beszédét méltatta a külföldi sajtó is, itthon pedig az egész ország lélekben velük ünnepel. A rövid filmben főszerepet kapott két kislány, Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka még indulás előtt elárulta: még szokatlan, hogy egyre többen felismerik őket az utcán, azt pedig még fel sem tudták dolgozni, hogy hamarosan indulnak Amerikába, az Oscar-gálára.

A boldogságuk most határtalan, és ez jól látszik az első olyan képen, amelyen a két lány és a rendező látható az Oscar-díjjal:

Dorottya több képet is feltett magáról, ahogyan az aranyszobrot tartja a kezében. Egyedül Szamosi Zsófia (a színésznő, aki az énektanárt alakítja a filmben) hiányzott a közös fotóról. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top