Sztárok

Oscar 2017: csodaszép feleségével ment fel a színpadra Deák Kristóf

Feleségével vonult a színpadra az Oscar-gálán Deák Kristóf, aki Mindenki című rövidfilmjével Oscart nyert vasárnap.

Oscar-díjat nyert vasárnap Deák Kristóf rövidfilmje, a Mindenki. A magyar rendező mellett állt a színpadon a filmben tanítónőt alakító Szamosi Zsófia színésznő, a producer Udvardy Anna és egy harmadik hölgy Nina Kov. Ő nemcsak koreográfusként volt alkotótársa Deák Kristófnak, hiszen ők ketten házasok.

Köszönöm az Akadémiának ezt a hihetetlen díjat. Rövidre kell fognom, pedig sok embernek tartozom köszönettel. Köszönöm családomnak és tanáraimnak, akik kreatív embert neveltem belőlem. Köszönöm a feleségemnek, és stáb, a szereplők nevében is ajánlom ezt a díjat azoknak, akik egyedül képesek jobbá tenni ezt a világot: a gyerekeknek. Próbáljuk őket úgy nevelni, hogy büszkék lehessünk rájuk.

– mondta beszédében a rendező.

Deák Kristóf 2016-ban azt nyilatkozta, hogy újabb filmjét feleségével, Ninával közösen tervezi – a táncos-koreográfus a robotokat és drónokat is táncpartnereknek tekinti.

Oscar 2017: Csodaszép feleségével ment fel a színpadra az Deák KristófBalról jobbra: Nina Kov, Deák Kristóf, Udvardy Anna producer, Szamosi Zsófi színésznő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top