nlc.hu
Sztárok

Ilyen Polyák Lilla házassága

Polyák Lilla harmóniáját minden elvált ember megirigyelheti

Példamutató, ahogyan Polyák Lilla és egykori férje nevelik a közös gyermekeiket. Ahogyan az is, ahogyan a fiúk élete lett a színésznő új férje. A Mintaapák színésznője olyan, mintha egy tökéletes harmóniában élne.

Amire a legtöbben keresnek: Polyák Lilla válás

Polyák Lilla az ezredfordulón ment feleségül Homonnay Zsolt színészhez. Házasságuk alatt két gyermekük született. 2015 telén érkezett a hír, hogy a frigy zátonyra futott, és majdnem egy évvel később, 2016 szeptemberében hivatalosan is elváltak. Az egykori házaspár között azonban baráti maradt a viszony, ahogyan ők fogalmaztak: mindig fontos részei lesznek egymás életének, hiszen gyermekeik örökre összekötik őket. „Mindkettőnk számára nehéz időszak zárult le. Most már papíron is elváltunk. Mindenben megegyeztünk, nem volt semmilyen vitás kérdés. A gyermekeinket – ahogy eddig is – továbbra is közösen neveljük. Barátként távoztunk a bíróságról” – mondta a válás után Polyák Lilla, aki három évvel később beszélt arról először, hogy miért is ment tönkre az első házassága. „Nekem fontos, hogy azt a férfit, akivel élem az életemet, tudjam támogatni. Ez sokáig jól működött köztünk Zsolttal is, de aztán mintha elmentünk volna egymás mellett. Nem mondom, hogy egyértelműen ez volt a válás oka, de közrejátszott, az biztos” – magyarázta.

Polyák Lilla és volt férje

Homonnay Zsolt és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Válása után újra rátalált a szerelem a színésznőre, a tizenhat évvel fiatalabb Gömöri András Máté személyében. A férfi 2017-ben jegyezte el Lillát, majd 2018-ban oltár elé álltak. Az esküvőjükről úgy fogalmaztak, hogy olyan volt, mint egy kis csillogó ékszerdoboz. Lilla kereken egy éve adott interjút a Borsnak, amiben úgy fogalmazott, hogy férje erős, harcias férfi. „Így tud az én nőiességem is kiteljesedni, hiszen tudom, hogy rá mindig támaszkodhatok, és nem kell mindig nekem helyt állnom. (…) Sokszor éreztem már azt, hogy »hímnős« vagyok. Nem csak magamban, a gyerekekkel kapcsolatban sem működött ez már jól… Máté nem vett át szerepet Zsolttól, mindig is ő marad a gyerekek édesapja, Máté pedig Napa, vagyis nevelőapa, mostanában így szólítják.”

Amire a legtöbben keresnek: Polyák Lilla gyerekei

Polyák Lilla két kisfiú édesanyja. Idősebbik fia, Zsombor már 16 éves, kisebbik gyermeke, Bulcsú pedig tizenhárom. „Abban hiszek, hogy vegyük komolyan a gyerekeket, és beszéljünk meg mindig, mindent. Így sokkal könnyebb megoldani a felmerülő dolgokat” – mondta a Mokkában 2017-ben. Ahogyan korábban említettük, a fiúk jól kijönnek a nevelőapjukkal is, annyira, hogy még az eljegyzés megszervezésében is közreműködtek. „Legalább fél évig titokban kellett tartani. Máté megkért minket, hogy tartsuk titokban, és amikor anyával elutaztak hétvégére, mi mondjuk azt, hogy nem akarunk menni, mert unalmas. De titokban, egy másik kocsival mentünk, és a végül egy nagy buli volt az eljegyzés után” – mondta Bulcsú a TV2 műsorában.

Bulcsú roppant kommunikatív fiú, minden reggel igyekszik az ágyba vinni a kávét az édesanyjának. A színésznő kapott már anyák napjára tükörtojást, és amerikai palacsintát is a fiaitól.

Lilla korábban úgy fogalmazott, hogy szándékosan nem akarja a fiait a színpad felé terelni, de tiltani sem fogja őket a színészettől.  Bulcsú tízévesen állt az édesanyja elé , és közölte, hogy megtanulja a szöveget, mert szeretne elmenni A Szépség és a Szörnyeteg válogatására, hogy szüleivel szerepeljen a darab drezdai előadásai. “Az, hogy egy darabban játszhatunk, a legjobb, ami történhetett, hiszen úgy tudok rá figyelni és segíteni, hogy közben én magam is színpadon állok. Annyira cuki Csorbi csészés jelmezében! Nem tudom, a jövőben szeretne-e a színészettel foglalkozni, de bárhogyan is döntsön, támogatni fogom” – mondta 2017-ben a Blikknek Polyák.

Amire a legtöbben keresnek: Polyák Lilla terhes

Mostanában egyre több kommentet, vagy hírt lehet olvasni arról, hogy ismét kisbabát várna a népszerű művésznő. Hogy Polyák Lilla valóban áldott állapotban lenne, arról nem tudunk, de 2019-ben a Borsnak úgy fogalmazott, hogy férjével tervbe vették már a közös babát. „Na­gyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel.”

Polyák Lilla a Mintaapák bemutatóján

Lilla a Mintaapák bemutatóján (Fotó: Zsigmond László)

Amire a legtöbben keresnek: Polyák Lilla és Janza Kata

Ízig-vérig musicaldívák, akik évek óta közösen lépnek színpadra, ráadásként jó barátnők is. Mindketten kétgyermekes édesanyák, és míg Janza Kata mostanában újra a Barátok köztben látható, addig Polyák Lilla a Mintaapákban szerepel. Ha ez nem lenne elég közös dolog bennük, akkor tudjuk még folytatni!

Polyák Lilla és Janza Kata

Polyák Lilla és Janza Kata (Fotó: Olajos Piroska)

Volt férjeik ugyancsak hírességek, mostani szerelmeik pedig szintén ismertek, és jóval fiatalabbak. Kata és Lilla is imádja az ABBA együttest, ami nem is csoda, hogy ABBA estjükkel évekig együtt koncerteztek.

Amire a legtöbben keresnek: Polyák Lilla Mintaapák

Nagy forgolódás volt az elmúlt hetekben a Mintaapák háza táján. Az új évadba számos karaktert új színész alakít, ám Polyák Lilla maradt a helyén, vele ismét találkozhatnak majd a nézők.

Polyák Lilla Klára szerepében

Polyák Lilla a Mintaapákban (Fotó: TV2)

A színésznő játssza az ex-focista Géza feleségét, Klárát. A sorozatban három fiú édesanyja, és bár évekig háztartásbeliként dolgozott otthon, egy merész változtatást eszközölt az életében, és visszament egy irodába dolgozni. Polyák sorozatbeli férje az első évadban Fenyő Iván volt, akit a jövőben Kamarás Iván vált majd. Fenyőről így nyilatkozott nekünk tavaly a színésznő. „Fenyő Iván a sorozatnak köszönhetően a »második férjemmé« lépett elő, nagyon hamar egymásra hangolódtunk, öröm volt vele a közös munka. Viccesen azt szoktam mondani, az összes eddigi férjem közül mostanában őt látom a legtöbbször.”

Hírek a Mintaapák színészeiről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top