Sztárok

Polyák Lilla elárulta, miért ment tönkre az első házassága

A színésznő Gömöri András Máté mellett újra megtalált valamit, ami a korábbi házassága utolsó éveiben elvesztett.

Polyák Lilla őszintén vallotta arról, miért ment tönkre a Homonnay Zsolttal való, első házassága. „Máté mellett újra megtaláltam valamit, ami a korábbi házasságom utolsó éveiben, a kapcsolat romlásával elvesztettem. Nekem fontos, hogy azt a férfit, akivel élem az életemet, tudjam támogatni. Ez sokáig jól működött köztünk Zsolttal is, de aztán mintha elmentünk volna egymás mellett. Nem mondom, hogy egyértelműen ez volt a válás oka, de közrejátszott, az biztos” – árulta el a Borsnak adott interjúban.

Elmondása szerint a második férje, az élete első testépítő versenyét megnyerő Gömöri András Máté nagyon erős, férfias férfi, egy igazi harcos, aki akkor érzi jól magát, ha az egész családot viheti a hátán. „Így tud az én nőiességem is kiteljesedni, hiszen tudom, hogy rá mindig támaszkodhatok, és nem kell mindig nekem helyt állnom. (…) Sokszor éreztem már azt, hogy »hímnős« vagyok. Nem csak magamban, a gyerekekkel kapcsolatban sem működött ez már jól” – tette hozzá.

Polyák Lilla nem bánja, hogy Gömöri András Máté a színésznő előző házasságából született gyerekeivel is úgy bánik, mintha sajátjai lennének. „Máté nem vett át szerepet Zsolttól, mindig is ő marad az édesapjuk, Máté pedig Napa, vagyis nevelőapa, mostanában így szólítják. Mindkét férfitől egész mást kapnak a fiúk. (…) Zsolt tekintélye nem csorbul a fiúk előtt azáltal, hogy Máté is van nekik” – mondta.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top