nlc.hu
Sztárok

Száraz Dénes a Mintaapákban

Nehéz döntést hozott Száraz Dénes a Mintaapák miatt

Érdekes Facebook bejegyzést találtunk arról, hogy bár a Mintaapákban visszatér a képernyőre Száraz Dénes, valamiről le kellett mondania.
Száraz Dénes a Mintaapák új szereplője

Ahogyan arról már beszámoltunk, nagy átalakulások lesznek a Mintaapák új évadában. Több színész is távozott a produkciótól, köztük Szabó Kimmel Tamás, akinek szerepét, Száraz Dénes veszi át. A számos színházi darabban is játszó színész, a Jóban Rosszban után, a Korhatáros szerelemben és a Viasat3 Ízig-vérig című sorozatában is látható volt. Most visszatér a TV2 képernyőjére, hogy a Mintaapákban az állatorvos dr. Molnár Tamás bőrébe bújjon. Ez azonban egy szomorű lemondással is járt.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház Facebook oldalán ezt a közleményt tették elérhetővé az elmúlt órákban. “Bármennyire is szerettük volna, egy visszautasíthatatlan lehetőség miatt egyelőre mégsem tud színházunkhoz szerződni Száraz Dénes. A felvidéki színész a TV2 Mintaapák sorozatának egyik távozó színészét váltja” – olvasható a bejegyzésben.

Arról néhány napja mesélt a Borsnak Száraz Dénes, hogy az Ízig-vérig óta várta, hogy újra forgathasson, mert nagyon hiányzott neki ez a munka. “Bíztunk benne, hogy lesz folytatás (az Ízig-vérig sorozatnak – a szerk.), de nem. Azóta vártam valami lehetőségre. Ez most adódott, és gondolkodás nélkül kihasz­nálom…,Izgalmas, hogy elfogadnak-e a nézők. Elég komoly kihívás, ilyen még nem volt egyikünk életében sem. Amikor kiírtak, mint Tamás atyát a Jóban Rosszban sorozatból, az is nagyon megérintette az embereket”- mondta Szárza Dénes, akinek kisfia Dani 2012-ben született, és csak nagyon ritkán szerepel édesapja egy-egy Instára feltöltött fotóján.

Hallotad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top