nlc.hu
Sztárok

Károly luxemburgi herceg

Csodacuki! A legfrissebb képek a luxemburgi trónörökös kisfiáról – galéria

Elképesztően aranyos babafotókat hozott nyilvánosságra a luxemburgi trónörökös és felesége. Első gyermekük, Károly herceg nagyon nyugodt babának tűnik!
Károly luxemburgi herceg

Május 10-én született meg a luxemburgi trónörökös Vilmos herceg, és felesége Stephanie első gyermeke. A kisfiú a Károly, vagyis a Charles nevet kapta, és természetesen ő maga is herceg lett. Mivel a kisfiú a koronavírus-járvány közepén jött a világra, a büszke nagyszülők csak webkamerán keresztül láthatták az unokájukat. Ám amint a baba, és a mama is megerősödött, és a járvány is lecsengett az országban, már mindenki személyesen találkozhatott az új családtaggal. Fotók is készült Károlyról, aki olyan nyugodtan aludta végig a felhajtást, mint egy angyal. 

A friss felvételeket június 22-én hétfőn hozták nyilvánosságra. Az egyik fotón Henrik luxemburgi nagyherceg, Vilmos trónörökös és Károly herceg látható, a tavaly elhunyt János nagyherceg portréja előtt. Henriknek a most született gyermek az ötödik unokája. 

Károly herceg, Vilmos luxemburgi trónörökös fia
Megnézem
Összes kép (8)

Károly, az édesapja után a második a trónöröklési rendben. A gyermek és az édesanya három nap után hagyhatták el egyébként a kórházat. Stephanie 2012-ben ment feleségül Vilmos herceghez, akivel akkor már két éve voltak együtt.

A királyi oviból jelentjük:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top