nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg és gyermekei

Vilmos herceget felesége két új fotóval köszönti születésnapján

Vilmos herceg június 21-én ünnepli 38. születésnapját, ami idén véletlenül apák napja is.

Mostanra már megszokhattuk, hogy Cambridge hercegének és hercegnéjének családjáról nem holmi udvari fotós, hanem maga a hercegné, Katalin készít szebbnél szebb fotókat. Nem volt ez másként most sem; a Vilmos herceg születésnapjára közzétett két új fotót is Katalin hercegné készítette a szokatlanul mosolygós hercegről és három gyermekükről, Györgyről, Saroltáról és Lajosról.

A fotók azt a játékos és szeretetteli kapcsolatot mutatják be kézzelfogható módon, ami a herceg és a gyerekei között kialakult. Mint kiderült, a meghitt hangulatú fotókat Katalin pénteken készítette norfolki otthonuk, Anmer Hall kertjében. „A fotók is bizonyítják, hogy Vilmos minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a gyerekeinek meglegyen az, ami neki soha nem volt: egy biztonságos, boldog és a lehetőségekhez mérten normális gyerekkor, amiben mindkét szülőjük egyformán részt vesz” – írja a Daily Mail a fotókról.

A lap elemzője azt is hozzáteszi, Vilmos herceg – ellentétben saját szüleivel – mindig is igyekezett a gyerekeit az első helyre tenni az életében. Hivatalos elfoglaltságait és a munkáját is a gyerekek időbeosztásával egyeztetve szervezte: mindig kínosan ügyelt arra, hogy iskola után ő mehessen a gyerekekért.

Még több családi fotó, amit Katalin hercegné készített: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top