Sztárok

Kétéves lett Lajos herceg, tündéri fotókat készített róla az anyja – galéria

Születésnapja alkalmából tett közzé elbűvölő fényképeket Lajos hercegről a királyi család.

Már két év telt el azóta, hogy megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, Lajos herceg. Katalin már a szülés napján elhagyta a kórházat, és az első babafotókat még aznap láthatta a világ. Azóta a kis Lajos hercegről több cuki kép jelent meg, most pedig születésnapja alkalmából osztott meg a Kensington-palota pár fotót a 2 éves Lajosról.

Vajon kire hasonlít Lajos herceg?

Szerinted kire hasonlít a bohóckodó herceg? (Fotó: Instagram/Kensington Palace)

A fotókon az látszik, hogy Lajos festékes kézzel mosolyog a kamerába, és az elkészült szivárványszínű kézlenyomatot is megmutatták. A felvételeket a hobbifotós Katalin készítette, mert szereti megörökíteni a családi pillanatokat. A képek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy pár év múlva igen jóképű tagja lesz a királyi családnak. A szivárványos alkotással Lajos és testvérei a brit egészségügyi dolgozók előtt tisztelegnek. Olaszországban, és az Egyesült Királyságban is szivárványos rajzokat tesznek ki a gyerekek az ablakba, ezzel is biztatva mindenkit, aki nem maradhat otthon, hiszen ők értünk dolgoznak.  

A galériában megnézheted az összes, most kiadott fotót Lajosról. Ráadásul egy friss, megható képet posztolt róla a nagyapja, Károly herceg is!

Lajos herceg április 23-én ünnepli a második születésnapját.
Megnézem
Összes kép (6)

A királyi családban sok születésnapot ünnepelnek tavasszal! II. Erzsébet április 21-én volt 94 éves. Lajos herceg április 23-án eheti meg a tortáját, nővére Sarolta pedig május 2-án lesz ötéves. Harry herceg fia, Archie is ünnepel majd, ő május 6-án lesz egyéves.

Koronás olvasnivaló, ha már unod a szomorú híreket!

(Kiemelt kép: Katalin hercegné /Kensington Palota / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top