Sztárok

Az internet nem felejt: a pillanat, amikor Vilmos herceg még lestrapált sportcipőben járt hivatalos eseményre

Mindenki életében előfordulhatnak cikis pillanatok. Sajnos vagy nem sajnos, de az ismert emberek kis bakiit ha mi el is felejtjük, az internet sosem fogja. Mutatunk egy kevésbé szerencsés pillanatot Vilmos herceg életéből.

Vilmos herceg brit királyi herceg, 2011 óta Cambridge hercege, Strathearn grófja és Carrickfergus bárója. Károly walesi herceg, brit trónörökös és Diána walesi hercegné idősebbik fiaként jelenleg az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a második helyet foglalja el. A háromgyerekes édesapa ma már mindig kimért a hivatalos eseményeken, de nem volt ez mindig így.

Vilmos herceg és a sportcipő esete

Vilmos herceg 2010-ben, Aucklandben, Új-Zélandon egy hivatalos eseményen valószínűleg egyik kedvenc sportcipőjében jelent meg, ami ráadásul eléggé lestrapált. Természetesen ma már a laza, sportos öltözetnek nyoma sincs a hivatalos eseményeken.

Vilmos herceg hivatalos eseményen sportcipőben

Ma már elképzelhetetlen, hogy ilyen lazán jelenjen meg egy hivatalos eseményen. Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Vilmos herceg sportcipős bakija

Természetesen a fotósok közelebbről is megörökítették. Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Feleségével, Katalin hercegnével ellentétben, Vilmos herceg nem a változatos öltözködéséről híres, általában sötét öltönyben és világoskék vagy fehér ingben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Tavaly azonban pakisztáni látogatása alatt kivételt tett és a hivatalos esemény egyik programján tradicionális dél-ázsiai ruhát, úgynevezett sherwanit viselt. 

Vilmos herceg sportcipős fotóját őrzi a net

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2019 októberében, Pakisztánban. (Fotó: Chris Jackson – Pool/Getty Images)

Sarolta, Lajos és György pedig hatalmasat nőttek, akik még márciusban köszönték meg egy videóban az egészségügyben dolgozók munkáját hatalmas tapssal!

Cukik, és kész:

Olvass még több cikket Vilmos hercegről:

(Nyitó kép: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top