Trend

Így még nem láttad Vilmos herceget – fotók

A hercegi pár összeöltözött, méghozzá nem is akárhogyan!

Vilmos herceg nem a változatos öltözködéséről híres, általában sötét öltönyben és világoskék vagy fehér ingben jelenik meg a nyilvánosság előtt. A hercegi pár azonban jelenleg Pakisztánban tartózkodik ötnapos, hivatalos látogatáson. Ennek egyik programpontjaként tegnap egy fogadásra voltak hivatalosak, ahová Vilmos olyan öltözékben érkezett, amihez hasonlóban még nem láthattuk: tradicionális dél-ázsiai ruhát, úgynevezett sherwanit viselt. 

Katalin hercegné Vilmos herceg Pakisztán

(Fotó: Chris Jackson – Pool/Getty Images)

Az eseményen ráadásul Katalin hercegnével is tökéletesen összeöltöztek, ő ugyanis egy sötétzöld Jenny Packham estélyit viselt, mely árnyalatában hibátlanul passzolt Vilmos szettjéhez. A hercegné fülében pedig egy Onitaa márkájú fülbevaló csillogott, melyet Pakisztánban készítettek.

Katalin hercegné Vilmos herceg Pakisztán

(Fotó: Chris Jackson – Pool/Getty Images)

Katalin egyébként egy másik tegnapi programon szintén magára öltött egy hagyományos helyi viseletet, a kurtát. Hasonlóképp, ahogy annak idején Diana hercegnő is tette pakisztáni útjai során.

A pakisztáni twitterezők elsöprő örömmel fogadták, hogy a brit hercegi pár mindkét tagja öltözködésével is kifejezi a helyi kultúra iránti tiszteletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top