Család

Vilmos herceg elárulta, mit szólna, ha melegek lennének a gyerekei

Támogatná őket, de aggódna is miattuk.

Vilmos herceg tegnap, a Pride hónap alkalmából az Albert Kennedy Alapítvány rendezvényén vett részt, mely szervezet a hajléktalanság veszélyének kitett, homoszexuális fiatalok támogatásával foglalkozik.

Az eseményen arról is beszélt, ha valamelyik gyermeke egy nap bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik, teljes mértékben támogatná őt, ugyanakkor szülői szempontból aggódna miatta.

„Bárcsak egy olyan világban élnénk, ahol ez normálisnak számít, de különösen a családom és a pozíciónk miatt, kissé aggódnék” – fogalmazott Vilmos.

Vilmos herceg

Vilmos herceg (Getty Images)

A herceg elmondta azt is, mennyire elborzasztotta az a közelmúltbeli eset, amikor egy londoni buszon egy csapat férfi brutálisan összevert egy leszbikus párt, amiért nem akartak a szórakoztatásukra csókolózni. 

Tim Sigsworth, a jótékonysági szervezet vezérigazgatója hangsúlyozta, az, hogy a jövőbeli uralkodó támogatná gyermekeit, ha azok homoszexuálisok lennének, az egész társadalomnak szóló üzenet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top