Sztárok

Így köszöntötte II. Erzsébet a szülinapos Vilmos herceget

Június 21-én ünnepli a születésnapját Vilmos herceg, akit nagymamája igazán megható üzenettel köszöntött. Mi csak folytattuk, amit II. Erzsébet királynő elkezdett.

37 éves lett pénteken Vilmos herceg, aki második a trónöröklési rendben. II. Erzsébet királynő a hivatalos Instagram-oldalon nagyon megható képekkel köszöntötte unokáját, az üzenetben pedig kitért arra is, hogy mennyi kötelezettséget vállalt át az elmúlt években a háromszoros apa Vilmos, és mennyi jótékonysági szervezetnek a nagykövetei a nejével, Katalinnal.

A több fotóból álló album első képe egy hivatalos fogadáson készült, míg a második 1983-ban, amikor a totyogó Vilmos herceg először látogatott Ausztráliába a szüleivel. A harmadik fotó alig néhány napja, a királynő hivatalos születésnapján készült, amikor Vilmos és családja az erkélyen köszöntötte a palota előtt összegyűlt tömeget. A negyedik kép szintén a királynő születésnapján készült, de még 2003-ban, amikor is Vilmos 21 éves volt. Az ötödik felvételt 2006-ban, a királyi hadsereg akadémiájának felvonulásán örökítették meg. A hatodik kép Katalin és Vilmos számára igencsak kedves. Ez is alig néhány hete készült Katalin a Chelsea Flower Show-n, ahol Katalin vezette körbe II. Erzsébetet azon a családi kerten, amelyet ő tervezett. A hetedik fotó 2011-ben azon a bázison készült, ahol Vilmos herceg akkoriban dolgozott mint a kutató-mentő alakulat pilótája.

A képeket itt tudjátok megnézni, lentebb pedig mi is összeszedtünk néhány fotót, de külön kiemeltünk egyet, ami a kedvencünk. 

A kedvencet lentebb találod, itt Vilmos herceg és II. Erzsébet királynő néhány közös képét láthatod:

Megnézem
Összes kép (4)

Kedvenc képünk II. Erzsébet királynőről és unokájáról, Vilmos hercegről:

II. Erzsébet királynő és Vilmos herceg a Buckingham-palota kerti partiján május végén (Fotó: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top