nlc.hu
Sztárok

Ennyire illenek össze a brit királyi család házaspárjai

Ennyire illenek össze a brit királyi család tagjai a csillagjegyeik alapján

Kíváncsi vagy, kik a brit királyi család legkevésbé és kik a leginkább összeillő házaspárjai az asztrológiai elemzések alapján? Rögtön eláruljuk.

A Physic World asztrológusai arra voltak kíváncsiak, mennyire illenek össze a brit királyi család híres házaspárjai a csillagjegyeik alapján. Született néhány meglepő eredmény. 

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg

II. Erzsébet és Fülöp herceg legendás házassága több mint hét évtizeden át tartott, pedig a horoszkópjuk alapján csupán 33 százalékban illettek össze, mivel a néhai uralkodó a Bika, míg férje az Ikrek jegyében született, melyek kevéssé kompatibilisek egymással. Közös volt bennük ugyanakkor, hogy mindkettejük aszcendense Bak volt. 

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Harry Herceg és Meghan Markle

Meghan Markle Oroszlánként tüzes természet, míg a Szűz jegyében született Harry herceg Föld eleműként sokkal hűvösebb személyiség, amivel szinte ellentétei egymásnak. Az asztrológusok szerint az, ami mégis összetartja őket, nem a csillagjegyeik kompatibilitása, sokkal inkább Meghan Dianához való hasonlósága. Meghan, köszönhetően a Rák aszcendensének, nagyon kapcsolatorientált és gondoskodó, mint egykor Diana volt, Harry herceg pedig vélhetőleg éppen ezért kötődik hozzá.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

A Kos jegyében született Eugénia hercegnő és a Bika jegyű Jack Brooksbank 38 százalékban kompatibilisek a csillagjegyeik alapján. Mindketten más és más módon szenvedélyesek és makacsok, ami problémákhoz vezethet a kapcsolatban. A kommunikáció viszont erősségük, ami sokat segíthet olyankor is, ha nézeteltéréseik támadnak.

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Gabriela Peacock)

Eduárd herceg és Zsófia hercegné

Eduárd herceg az egyetlen Erzsébet királynő gyermekei közül, aki soha nem vált el, ami a szakemberek szerint valószínűleg annak is köszönhető, hogy asztrológiai értelemben is összeillik feleségével, Zsófia hercegnével. Eduárd a Halak, míg Zsófia a Vízöntő jegyében született, így körülbelül 45 százalékban kompatibilisek egymással.

Eduárd herceg és Zsófia hercegné

Eduárd herceg és Zsófia hercegné (Fotó: Stuart C. Wilson – Pool/Getty Images)

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Az Oroszlán jegyű Beatrix hercegnőt és Skorpió férjét, Edoardo Mapelli Mozzit a csillagok is egymásnak szánták: 58 százalékban kompatibilisek a horoszkóp alapján. Ennek oka az, hogy éppen a teljesen ellentétes tulajdonságaikban különböznek egymástól, így nem taszítják, hanem éppen, hogy kiegészítik egymást, még akkor is, ha ez természetesen kompromisszumokkal jár.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi (Fotó: Alan Chapman/Dave Benett/Getty Images)

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné a Bak, míg Vilmos herceg a Rák jegyében született, ennek köszönhetően a kettejük közti kompatibilitás 83 százalékos. Közös bennük, hogy egyaránt hűségesek, és hagyománytisztelők, emellett kifejezetten családcentrikusak. Katalin ráadásul magabiztos természeténél fogva képes biztonságot és stabilitást nyújtani az érzékeny lelkű Vilmos herceg számára. Mindezeken felül mindketten hajlandóak áldozatokat is hozni a magasztosabb célok, jelen esetben a rangjukkal járó kötelességek teljesítése érdekében.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

III. Károly király és Kamilla Királyné

Asztrológiai értelemben a brit királyi család leginkább összeillő párja III. Károly király és Kamilla királyné, akik nem kevesebb, mint 94 százalékban kompatibilisek egymással. Míg a brit uralkodó Skorpió jegyű, addig neje a Rák jegyében született, ami azt jelenti, hogy mindketten nagyon erős személyiségek, a Skorpió intenzív természetét ugyanakkor kiválóan kiegészíti a Rák érzelmes és intuitív karaktere. 

III. Károly király és Kamilla királyné

III. Károly király és Kamilla királyné (Fotó: Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top