nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg és Katalin hercegné egykori szakításának oka

Ezért került veszélybe Katalin és Vilmos kapcsolata

Mindenki tudja, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata nem kezdődött zökkenőmentesen, sőt! Egy időben külön utakon jártak. Most kiderült, miért.

Vilmos herceg és Katalin hercegné idén áprilisban már a 12. házassági évfordulójukat ünnepelték, és láthatóan boldogabbak, mint valaha. Ám nem mindig volt ennyire harmonikus a kapcsolatuk. Biztosan emlékszel rá, hogy Vilmos és Katalin egy időben szakítottak egymással. Négy éve voltak már együtt, mikor hirtelen úgy döntöttek, külön utakon folytatják – a szünet végül nem ártott, sőt! Mikor újra egymásra találtak, már biztosan tudták, hogy ők jelentik egymás happy endjét. 

De vajon mi okozta azt a bizonyos szakítást 2007 áprilisában? Nos, állítólag egy nagyon csúnya veszekedés, amit az generált, hogy Vilmos nem volt hajlandó együtt szilveszterezni Middletonékkal 2006-ban. Ez pedig elvileg azt eredményezte, hogy alaposan át kellett gondolniuk a kapcsolatukat. A gondolkodás pedig végül a szétváláshoz vezetett. A szakítós telefonhívásnak pedig szemtanúja is volt: Katalin egyik akkori munkatársa. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Fotó: Ian Vogler / POOL / AFP

„Egyértelmű volt, hogy Vilmossal beszélt, ahogy az is, hogy összezördültek. Katalin fel-alá járkált a nap közepén az iroda parkolójában telefonálás közben. Többen felfigyeltünk rá, mert azért ez elég szokatlan viselkedés. Szándékosan ment ki, hogy ne hallja senki a beszélgetést” – nyilatkozta a Mirror forrása. Hozzátette, hogy Katalin látványosan feldúlt volt, de nem sírt. Majd mikor visszatért az irodába, senkihez sem szólt, aztán egész napra eltűnt. Később pedig robbant a szakításuk híre.

A külön töltött idő nem tartott sokáig. A pár 2010-ben jelentette be az eljegyzését, a rákövetkező évre pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. „Mindketten nagyon fiatalok voltunk. Egyetemre jártam, igyekeztünk megtalálni a helyünket a világban. Különböző karakterek voltunk, fel kellett nőnünk” – mondta a szakításról Vilmos az eljegyezésükkor készült interjúban. „Nem voltam boldog tőle, de igazából megerősített” – tette hozzá Katalin.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top