Sztárok

Katalin hercegné talpig kiglancolva sörözik és odavannak érte – ami azt illeti, az összes zöld ruhájáért

Egyáltalán nem újdonság, ha adott rendezvény kapcsán csak érintőlegesen olvasunk arról, mit csinált Vilmos herceg és a felesége, arról viszont sokat beszélnek, mit viselt Katalin hercegné. Most sem volt másképpen.

Vilmos hercegék Írországba utaztak kedden, a látogatás első 36 órájában pedig Katalin hercegné ruhatáráról máris rengeteg szó esett. Először megdicsérték az elegáns kabátját, és a cipőjét, amely természetesen zöld színű, ezzel is kifejezve az írek iránti tiszteletüket. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné írországi látogatásán zöld színű ruhákat viselnek, mint minden korábbi látogatás alkalmával (Fotó: Tim Rooke/Pool/Samir Hussein/WireImage)

Vilmos herceg és Katalin hercegné írországi látogatásán zöld színű ruhákat viselnek, mint minden korábbi látogatás alkalmával (Fotó: Tim Rooke / Pool / Samir Hussein / WireImage)

A zöld ruhát később teljes valójában láthattuk, de nem is erről esett a legtöbb szó.

Megnézem
Összes kép (3)

Katalin hercegné fényes ruhát választott az esti összejövetelre, ahol megkóstolt egy pohár Guinness sört is, a bárpult mellett álló hercegnéről pedig rengeteg felvétel készült. 

Katalin hercegné fényes zöld ruhájában sörözött az írországi brit követ, Robin Barnett fogadásán, amelyet a Guinness Storehouse Gravity bárjában tartottak (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

Katalin hercegné fényes zöld ruhájában sörözött az írországi brit követ, Robin Barnett fogadásán, amelyet a Guinness Storehouse Gravity bárjában tartottak (Fotó: Pool / Samir Hussein / WireImage)

Az egész alakos képek megjelenése után pedig egyből előkerült Beatrice hercegnő augusztus végi fotója is, amely Ellie Goulding esküvőjén készült róla. És hogy miért is, az nem szorul magyarázatra, elég, ha idetesszük a képeket: 

A yorki hercgenő, Beatrice és a vőlegénye, Edoardo Mapelli Mozzi Ellie Goulding esküvőjén (Fotó: Jordan Crosby / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia) 

A yorki hercgenő, Beatrice és a vőlegénye, Edoardo Mapelli Mozzi Ellie Goulding esküvőjén (Fotó: Jordan Crosby / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia) 

Ez pedig Katalin hercegné zöld ruhája a Guinness bárban tartott fogadáson: 

Vilmos herceg és Katalin hercegné Dublinban (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

Vilmos herceg és Katalin hercegné Dublinban (Fotó: Pool / Samir Hussein / WireImage)

Bármilyen alkalomról legyen is szó, Katalin ruhatárában a zöld a kötelező szín, nem is kell ehhez Írországba utazni, és ahogy megszokhattuk, sokan szeretnék leutánozni a megjelenését. Ahogy a fenti fényes ruha is kifogyott, úgy a Zara nadrágja és a Mango felsője máris eltűnt a boltokból, ahogy az egyszerű M&S sportcipő is.

Katalin hercegné London Stadionban Stratfordban február 26-án (Fotó: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Katalin hercegné London Stadionban Stratfordban február 26-án (Fotó: Yui Mok – WPA Pool / Getty Images)

Katalin hercegné ruhája nem csak Írországban siker: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top