Sztárok

Katalin hercegné tegnapi ruháját méltatták: „Nem hercegnéhez, hanem királynéhoz méltó öltözet volt”

Megszokhattuk, hogy ha Katalin hercegné egy hivatalos eseményen vesz részt, akkor kisebb mennyiségű cikk biztosan születik a ruhájáról. A mostani alkalom sem kivétel.

Ritka alkalom volt tegnap, amikor Károly herceg és felesége, Kamilla, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné ugyanazon a hivatalos rendezvényen vettek részt. Rendszerint ugyanis nem szerveznek ilyen jellegű közös programot a trónörökösnek és a fiának, most viszont mindkettőjük számára fontos felkérésnek tettek eleget: ellátogattak a Defence Medical Rehabilitation Centre rendezvényére, ahol a harctéren megsérült katonákkal beszélgettek.

Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg és Katalin hercegné a rehabilitációs központban (Fotó: Richard Pohle / WPA Pool / Getty Images)

A hivatalos esemény kapcsán sokan méltatták Katalint, aki közvetlen volt és barátságosan beszélgetett a központban ápolt katonákkal, és szó esett arról is, hogy ezen a látogatáson már a hercegné egy egészen új arcát ismerhette meg a világ. 

„A megjelenése is más volt, mint amit tőle megszoktunk. Egyszerre volt nagyon maszkulin és feminin. Úgy öltözött, ahogyan egy jövendőbeli királyné, és nem úgy, mint egy hercegné” – jegyezte meg az egyik stylist, akit a Daily Mail is idézett. A ruha fazonja, díszítése a katonai egyenruhákét idézte, és ismét Alexander McQueen kollekcióban találhatjuk meg. 

Katalin hercegné a stanfordi látogatáson (Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images)

Ezzel pedig Katalin hercegné a pontosan tíz évvel ezelőtt elhunyt tervező előtt is tisztelgett, akit mindig is nagyra tartott, és számtalan alkalommal választott tőle ruhákat. Többek között az esküvőjén viselt menyasszonyi ruhát is McQueen álmodta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top