Sztárok

Elbűvölő családi fotóval ünneplik a ma 70 éves Károly herceget

A megszokott hivatalos kép mellett egy lazábbat is készítettek. Károly herceg családjáról régen láttunk ilyen meghitt fotókat, és most hosszú idő után megnézhettük a kis Lajos herceget is, akiről a keresztő óta nem láthattunk képeket.

Károly herceg szerdán ünnepli a 70. születésnapját, az alkalomból két családi fotót tett közzé a brit királyi család.

nlc A fényképeken Wales hercege második feleségével, Camillával látható, ott van a két fia, menyei, valamint a három unokája. A legkisebb unokáról, az áprilisban született Lajos hercegről ráadásul megkeresztelése óta nem láthattunk fotót.

Károly herceg és Camilla élvezik a nagyszülői szerepet, odavannak a kis Lajos hercegért, György hercegért és Sarolta hercegnőért. Harry herceg és Meghan Markle gyerekét tavaszra várják.

Ezúttal nemcsak a királyi fotózásokon megszokott hivatalos kép készült, hanem egy lazább, felszabadultabb változat is. Ezen mindenki mosolyog, de talán a Károly térdén ülő György herceg viszi el a show-t.

A fényképeket a Clarence House kertjében készítette Chris Jackson. A Getty fotósa a Twitterén azt írta, el volt ragadtatva, hogy a királyi család őt kérte fel. Szerinte igazán különleges lehetőség volt az is, hogy egy hivatalos és egy laza képet is készíthetett egy vidám délutánon.

Károly herceg a leghosszabb ideje hivatalban lévő walesi herceg a brit történelemben. Korábban Viktória királynő fia, VII. Eduárd tartotta a rekordot 59 évvel, Károly azonban 2017-ben meghaladta ezt az időtartamot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top