Sztárok

Sarolta hercegnő és Meghan Markle beragyogta a keresztelőt

Kevés kép és felvétel készült Lajos herceg tegnapi keresztelőjéről, de ahhoz éppen elég, hogy megnézzük Katalin hercegné legkisebb gyerekét. Na meg a királyi családot.

Kétségtelen, hogy a keresztelő igazi „sztárja” a kis Lajos herceg volt, akit most először láthattunk együtt az egész családdal. 

Sarolta hercegnő, Vilmos herceg, György herceg, Katalin hercegné és a kis Lajos herceg a keresztelőn (Fotó: Getty)

Katalin hercegné fantasztikusan nézett ki, és nagyon vidám volt, csak azért aggódott, hogy a kisfia nyugodt legyen a szertartás alatt. Amikor megérkeztek, ezt az érseknek is mondta, aki biztosította, hogy rajta nem múlik a baba nyugalma. 

Katalin hercegné és Lajos herceg a keresztelőn (Fotó: Getty)

Ahogyan arra számítani lehetett, György herceg ezúttal is inkább félénken vonult ki és be a St. James-kápolnába, igyekezett ügyet sem vetni a fotósokra. Nem úgy a húga. Sarolta hercegnő szeret szerepelni, és ahogyan az öccse születésekor, most is integetett a fotósoknak, sőt beszélt is velük. Állítólag mielőtt a család belépett a kápolnába, a kis hercegnő hátrafordult, és közölte a fotósokkal:

Ti nem jöttök.

Megnézem
Összes kép (2)

De nemcsak ő, hanem Meghan Markle is beszédtéma volt a keresztelő után. A többséget elkápráztatta az olívazöld Ralph Lauren-ruhája, néhányan azonban oda nem illőnek nevezték, mivel a család többi tagja vagy kékben, vagy krémszínűben volt, és így csak az új hercegné lógott ki a sorból. Akik a védelmükbe vették, azok szerint a zöld egyfajta üzenet: a feltétlen szeretet, a természet tápláló ereje, a növekedés szimbóluma. 

Megnézem
Összes kép (2)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top