Sztárok

György herceg és Sarolta hercegnő jól szórakozott, a képeken is látszik

A puccos felvonuláson György herceg vonta magára a fotósok figyelmét, azután pedig Sarolta hercegnő mutatta meg, milyen eleven gyerek. A friss fotókról csak a kis Lajos hiányzik.

Most hétvégén tartották a nagyszabású zászlós ünnepség, a Trooping of Colour harmadik felvonását, amely a mindenkori uralkodó hivatalos születésnapján látható, mindig egy júniusi szombaton. 

Az uralkodó hivatalos születésnapja

A múlt század elején VII. Edward király vezette be a hivatalos királyi születésnapot, mivel a saját születésnapja novemberre esett, és ilyenkor az angol időjárás alkalmatlan bármilyen látványos szabadtéri felvonuláshoz vagy rendezvényhez. Ezért kijelölt egy nyári időpontot, a szokás pedig azóta is megmaradt. A Trooping the Colour első két rendezvénye tulajdonképpen a hivatalos születésnap próbáinak számít. 

Bár a felvonulás látványos, a nézők többsége mégis a királyi családra kíváncsi. Különösen Meghan Markle-re, hiszen Harry herceg felesége először vett részt ilyen rendezvényen, és láthatóan tetszett is neki a parádé: Meghan tátott szájjal figyelte a bemutatót, majd az apósa, Károly herceg szórakoztatta. Közben az első sorban György herceg csinálta a műsort, amit Vilmos herceg nem értékelt. 

Megnézem
Összes kép (5)

A másnapi jótékonysági lovaspólómeccsen viszont Sarolta hercegnő volt a középpontban. A lényegesen kötetlenebb programon látszott, milyen eleven kislány, Katalin hercegné nem unatkozott két nagyobbik gyerekével.  

Megnézem
Összes kép (6)

A kis Lajos herceg egyik eseményen sem volt jelen, de a Katalin és Vilmos gyerekeiről készült fotók aligha lehetnének ennél aranyosabbak.

Csak néhány fotó Katalin hercegnéről, György hercegről és a kis Sarolta hercegnőről: 

Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top