nlc.hu
Sztárok

Ritka pillanat: három gyerekükkel játszik Katalin és Vilmos

Ritka felvételek: Katalin és Vilmos a három gyerekükkel sütögetnek a mezőn

Tegnap ünnepelte Katalin hercegné és Vilmos herceg a házassági évfordulójukat, a sok gratulációt pedig egy családi videóval köszönték meg, amelyben a három gyerekük is látható.

Ahogy azt mi is megírtuk, Katalin hercegné és Vilmos herceg 10. házassági évfordulójukat ünnepelték április 29-én, és ebből az alkalomból készültek friss fotók is a párról, amelyből kettőt megmutattak és a siker nem maradt el. A hivatalos közösségi oldalon közel négymilliónyian egy kis szívvel fejezték ki, mennyire tetszik nekik a végeredmény, és rengetegen gratuláltak is a a hercegi párnak.

Katalin hercegné és Vilmos herceg éppen 10 évvel ezelőtt házasodtak össze

Katalin hercegné és Vilmos herceg éppen 10 évvel ezelőtt házasodtak össze (Fotó: Profimedia)

Katalin és Vilmos köszönetként megosztott a nyilvánossággal egy profin összevágott családi videót, amelyet több helyszínen készítettek: tengerparton, a kertjükben, mezőn. Mindhárom gyerekük látható a felvételeken, György, Sarolta és Lajos mosolya ugyanolyan őszinte, mint a szülőké, a beállított és megrendezett pillanatok ellenére is meghitt videók készültek.

Néhány kép a házaspár gyerekeiről: 

Vilmos és Katalin a gyerekekkel pillecukrot sütögettek
Megnézem
Összes kép (5)

Itt megnézheted Katalin és Vilmos aranyos családi videóját:

A brit királyi család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top