nlc.hu
Sztárok

Friss fotó készült Lajos cambridge-i hercegről a születésnapján

Friss fotó a ma hároméves Lajos hercegről – Katalin és Vilmos legkisebb gyereke roppant aranyos

Születésnapos Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyereke, Lajos herceg, akiről eddig kevés képet láthattunk. Most itt a legújabb.

Rangjukkal jár, hogy kirakatban élik az életüket, Katalin hercegné és Vilmos herceg három gyereke azonban a lehetőségekhez képest ritkán szerepel. Hogy mit értek ez alatt? Azt, hogy a kötelező hivatalos ceremóniákon túl legfeljebb a David Attenborough-kisfilmhez hasonló társadalmi szerepvállalásokban bukkannak fel, és lényegében az elvárásoknak tesznek eleget azzal, amikor családi fotót osztanak meg. Mint például ma, Lajos herceg születésnapján.

Mielőtt megmutatnánk, milyen aranyos a hároméves kisfiú, a galériánkra kattintva régi képeket is nézegethetsz a hercegről.

Kedvenc fotóink a születésnapos kishercegről
Megnézem
Összes kép (12)

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a tavalyi születésnaphoz hasonlóan idén is egy saját képet választott Lajosról, aki ezúttal is nagy mosollyal pózolt az édesanyja kamerája előtt. 

Lajos herceg biciklivel indult az első óvodai napjára

Lajos herceg biciklivel indult az első óvodai napjára (Fotó: Instagram/Kensingtonroyal)

Egy nap alatt egymillióan kedvelték a bejegyzést, és sokan írtak kedves üzenetet a hercegi pár oldalára. Ha te is megtennéd, akkor itt megteheted: 

Vilmos és Katalin, amikor ünnepelnek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top