nlc.hu
Sztárok

David Attenborough-tól kérdeztek Vilmosék gyerekei

Videón, ahogy Vilmos és Katalin cuki gyerekei faggatják David Attenborough-t

Vilmos és Katalin gyerekei kérdezték David Attenborough természettudóst az állatokról.
Videón, ahogy Vilmos és Katalin cuki gyerekei faggatják David Attenborough-t

David Attenborough nemrégiben regisztrált az Instagramra, hogy a közösségi oldalon is felhívja a figyelmet arra, hogy rohamtempóban pusztul a bolygónk. Négy óra alatt be is gyűjtötte az egymillió követőt, és ezzel rekordot döntött.

Pár nappal később derült ki, hogy a 94 éves brit természettudós összeállt Vilmos hercegékkel a bolygónk és az állatvilág megmentése érdekében. Ennek a szövetségnek a jegyében most megjelent egy videó, amelyben Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei tesznek fel egy-egy kérdést Sir Attenborough-nak.

A 7 éves György herceg arra volt kíváncsi, hogy melyik állat fog legközelebb kihalni, amire a természettudós azt válaszolta, reméli egyik sem. Abban bízik, hogy az emberek össze tudnak fogni, mint 40 évvel ezelőtt a hegyi gorillák megmentése érdekében.

Az 5 éves Sarolta hercegnő elárulta, hogy szereti a pókokat, és megkérdezte, David Attenborough is szereti-e őket. (Igen.) A 2 és fél éves Lajos herceget pedig az érdekelte, hogy mi a természetfilmes kedvenc állata. (A majmok.)

(Kiemelt kép: Instagram/kensingtonroyal)

Olvass még többet David Attenborough-ról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top