Sztárok

Hatalmasat nőttek! Friss videó György hercegről, Saroltáról és Lajosról

Elképesztően nagyot nőttel Vilmos és Katalin gyermekei, akik az egészségügyben dolgozók munkáját köszönték meg hatalmas tapssal!

Az Egyesült Királyságban is az ablakban tapsolással, és énekléssel köszönik meg az egészségügyi dolgozók munkáját a koronavírus-járvány idején. A királyi család tagjai is kivették a részüket ebből. Csütörtök este először Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Instagram-oldalán jelent meg egy videó arról, hogyan három gyermekük: Sarolta, Lajos és György közösen tapsol a kertben. A videó végén pedig a pimasz Sarolta hercegnő kuncogását is hallani lehet. De az is nagyon cuki pillanat, ahogyan a kétéves Lajos herceg először Györgyre, majd nővérére néz, hogy utánozza őket.

Ezt követően a király hivatalos oldalán, a The Royal Family profilján jelent meg az a videó, amin II. Erzsébet legkisebb fia, és annak családja tapsol, és köszöni meg az ápolók, nővérek munkáját. Ez egyébként nem véletlen. II. Erzsébet kedvence menye Eduárd felesége, aki Meghan hercegné távozásával, számos új feladatot kapott.

És még mindig nincs vége. A pozitív koronavírustesztje miatt karanténba kényszerült Károly herceg, valamint Camilla hercegné Instagram Storyban (24 óráig látható) tapsoltak, szintén az orvosok, ápolók, mentősök előtt tisztelegve.

Károly herceg és felesége, egymástól elszeperálva töltik a napjaikat, mivel a trónörökös koronavírustesztje pozitív lett (

Károly herceg és felesége, egymástól elszeparálva töltik a napjaikat, mivel a trónörökös koronavírustesztje pozitív lett (Instagram)

Ismerd meg II. Erzsébet dédunokáit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top