Sztárok

György, Sarolta, Archie – csak a kis Lajosról nem láttunk friss fotót karácsonykor

Idén nem dúskálunk a szokásos év végi brit királyi családi fotókban, de azért Vilmos herceg és Harry herceg gyerekeiről láthattunk pár friss képet.

Minden évben várják a birt királyi családot kedvelők, hogy megjelenjenek az ünnepi fotók, de idén elég rendhagyóra sikerült mindez. Mondjuk, már Fülöp herceg kórházi kezeléséről szóló hírek hallatán is biztosra vették egyesek, hogy ezúttal nem lesz szépen beállított képsorozat. Igaz. György herceg nagyon aranyos volt, amikor az apjával, a nagyapjával és a dédnagymamájával együtt kavargatta a tésztát a karácsonyfa előtt. 

Ezután megjelent a hivatalos oldalon a családi kép Vilmos hercegről és a gyerekekről, de ez még valamikor az év elején készült, így a rajongók nagyon várták a karácsonyi misét, ahová a királyi család együtt szokott menni. Katalin hercegné és Vilmos herceg azonban csak a két idősebb gyerekükkel vettek részt az eseményen.

Katalin hercegné, Sarolta hercegnő, Vilmos herceg és György herceg a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomba menet (Fotó: UK Press Pool / UK Press via Getty Images)

Lajos herceg azonban nem volt a családdal, az Express értesülése szerint azért, mert a királynő bólint rá a végleges listára, és mivel a szertartás egy óránál is hosszabb lehet, amit a kisebb gyerekek nem tudnának csendben nézni, ezért az ő jelenlétüket II. Erzsébet ritkán hagyja jóvá. A négyéves Sarolta és a hatéves György kisöccse ezért otthon maradt, így róla nem készültek friss fotók. Viszont megnézhettük, milyen komoly nagyfiú lett György, és Sarolta hogyan öltözött össze az édesanyjával. 

Megnézem
Összes kép (5)

 

Harry herceg és felesége, Meghan nem vettek részt a misén, ők egy közös képpel kívántak mindenkinek kellemes ünnepeket, amelyen láthatjuk, mennyit nőtt a kisfiuk. Archie. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top