Sztárok

20 új kép Meghan és Katalin gyerekeiről: Archie és Lajos herceg voltak a sztárok

Minden évben megrendezik a jótékonysági lovaspóló meccset, ahol régen Vilmos és Harry voltak a sztárok. Ma már kevesebb kép készül róluk, mint a családjukról.

A jótékonysági pólómeccs minden évben az a pillanat, amikor elleshetünk néhány személyes pillanatot a királyi család életéből. Az idei év nagy meglepetése az volt, amikor Meghan Markle a kis Archie-val a karján jelent meg a rendezvényen, mert senki sem számított arra, hogy a picit is magával hozza. 

Meghan Markle és Harry herceg kisfiát, Archie-t legutóbb a keresztelőjén láttuk(Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A hercegné ruháját ezúttal is ugyanannyian kritizálták, mint amennyien dicsérték, nem úgy a sógornőjét, Katalint, akit most is mindenki csak méltatott, piros mintás ruhájáért egyenesen odáig voltak, de még így sem ő volt a sztár. Archie mellett leginkább Lajos herceg került reflektorfénybe, aki egy ideig az édesanyja napszemüvegével játszott, majd az unokaöccsére irányult minden figyelme. 

Megnézem
Összes kép (5)

 

Lajos herceg másik produkciója az volt, amikor megpróbált bemászni a pályára, és édesanyja hosszú ideig magyarázta neki, hogy ezt nem teheti. 

Megnézem
Összes kép (3)

De Katalin hercegné és Vilmos herceg mindhárom gyereke ott volt a mérkőzésen, György herceg és Sarolta hercegnő pedig hozták a formájukat: elevenek voltak, és valószínűleg minden anyuka megérti a hercegné arckifejezését is, amikor György az első ülésről hátra mászott és a csomagtartón keresztül jött ki az autóból. 

Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top