nlc.hu
Sztárok

Az összes fotó a hároméves Archie-ról

Hároméves lett Archie – az összes fotó, amit eddig Meghan Markle és Harry herceg fiáról láthattunk

Viszonylag hamar úgy döntöttek, hogy nem mutatják lépten-nyomon a gyerekeiket, pár fotót azért mégis megosztottak a nyilvánossággal.

2019. május 6-án született meg Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, akinek még a nevét is napokig titkolták. Végül kiderült, hogy az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta a kicsi, amit a hivatalos bemutatáson árult el a hercegi pár.

Az első hivatalos fotó:

meghan markle harry herceg hivatalos kép

Fotó: Getty Images

Viszonylag hamar tisztázták azt is, hogy nem fogják mutogatni a gyereküket, ez az elhatározás pedig akkor vált véglegessé, amikor Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy Amerikába költöznek. Egyéves kora előtt egyszer, méghozzá a keresztelőn láthatta a világ Archie-t, aztán hosszú ideig még csak nem is beszéltek róla a szülők, ám ez tudatos döntés volt.

Ahogy említettük, egyéves korában ismét megmutatták a nyilvánosságnak, noha leginkább egy alapítvány reklámozásának részeként. Meghan ugyanis egy videóban olvasott mesét a kisfiának, aki ekkor ünnepelte a születésnapját.

Mindenféle rémhír napvilágot látott, a legtöbb arról szólt, hogy Harry herceg felesége képtelen ellátni anyai feladatait, illetve a fia első évében legkevesebb öt dadát kirúgott. Az egyikük elmondása szerint nagyon nehéz volt a hercegnével, nem volt magabiztos anyaként, ezért nem tudta pontosan elmondani, hogy mit szeretne. 

Ha időrendben haladunk, a következő kép másfél évvel a kis Archie születése után került nyilvánosságra. Egy világtalálkozón futott össze a hercegi pár Desmond Tutuval, akivel természetesen közös kép is készült, itt pedig – ha nem is szemből – de látható a gyerekük.

Mivel legtöbbször csak hátulról, esetleg pólyába bugyolálva láthattuk Archie-t, ezért elkezdtek találgatni az emberek, hogy vajon hogy nézhet ki és milyen lesz majd felnőttként. Készült pár képmontázs is, többek között ez

A 2020-as évüket egy igazán különleges képpel kezdték: a fotón Harry herceg büszkén fogja a gondosan felöltöztetett kisfiukat, Archie-t, mosolyukon pedig pontosan látszik, hogy milyen jól is telt a karácsonyuk Kanadában, Meghan Markle édesanyjánál. A kép egyben felhívja a figyelmet egy kezdeményezésre, egy jótékonysági szervezetet segítettek vele.

A királynő és a család többi tagja a keresztelő óta nem látta a kis Archie-t, ám 2020 nyarán végre Angliába utaztak. Érdemben akkoriban találkozhatott először az unokatestvéreivel, vagyis Vilmos herceg és Kate Middleton gyerekeivel a kétéves kisfiú. Tavaly nyáron jelent meg a hír, miszerint Archie nagypapája, Károly herceg mindössze kétszer találkozott az unokájával, amit eléggé nehezményezett. 

Legutóbb akkor láthattunk fotót a kisfiúról, amikor Meghan Markle elfogadta Ellen DeGeneres meghívását és szerepelt a talkshow-ban. Ekkor sem élőben, de legalább fényképen megmutatta Archie-t, bár itt sem látszik az arca, így a rajongók továbbra is csak tippelhetnek, hogy vajon kire hasonlít a gyermek.

archie

Fotó: The Ellen show

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top