Baba

Harry herceg és fia, Archie idei közös fotóján kevesen veszik észre az aranyos részletet

Harry herceg feleségével és kisfiával az újévet Kanadában tölti Meghan Markle anyukájával, Doria Raglanddel. A tündéri fotó a családi kikapcsolódáson készült.

Meghan hercegnének és Harry hercegnek sikerült már az év elején teljesen elvarázsolniuk rajongóikat, hiszen egy igazán édes képet posztoltak Instagram-oldalukra. A fotón Harry herceg büszkén fogja a gondosan felöltöztetett kisfiúkat, Archie-t, mosolyukon pedig pontosan látszik, hogy milyen jól is töltik ünnepi vakációjukat Kanadában.

A felvételt egy gyönyörű tó előtt készítették, és a rajongók imádták a fotó meghitt és nyugodt hangulatát – de volt egy nagyon édes részlet, amely a legtöbb embernek elkerülte a figyelmét.

Archie szupercuki a kis barna kabátkában, szürke nadrágjában és pici csizmájában, de érdemes megnézni aranyos sapkáját. A bojtos fejfedő a Make Give Live-től, egy új-zélandi adománygyűjtő szervezettől származik, amelynek célja a rászorulók segítése. Minden megvásárolt sapkáért egy másikat adományoznak olyannak, akinek szüksége van rá az országban. A szervezet egyik munkatársától kapta a sapkát Meghan és Harry 2018-ban, amikor körúton voltak az országban.

A fénykép megjelenése óta elárasztják a szervezetet megrendelésekkel. Claire Conza társalapítója elmondta, hogy rengetegen érdeklődnek a sapkák iránt: „Ma reggel 8 óráig több ezer dollárt kaptunk, és a teljes, raktáron lévő készletet eladtuk.”

(via)

Kiemelt kép: Pool / gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top