Sztárok

Vége a szülési szabadságnak: Meghan Markle kirobbanó formában van

Meghan Markle egyre gyakrabban vesz részt különféle protokollrendezvényeken.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor május 6-i születése óta Sussex hercegnéje ugyan nem volt igazán reflektorfényben, még így is feltűnt néhány eseményen, például találkozott Beyoncé-jel az Oroszlán Király premierjén, ahol nem aratott osztatlan sikert fekete ruhája. A mai naptól kezdve azonban Meghan „teljes állásban” tér vissza a szokásos brit királyi protokollhoz, derítette ki a townandcountrymag.com.

Meghan, Sussex hercegnéje a Smart Works kapszulakollekciójára igyekszik az Oxford Streeten, Londonban (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Noha hivatalos bejelentés nem történt szülési szabadságának befejezéséről, egyértelmű, hogy a hercegnének teljes ütemterve van szeptember 12-től, azaz a mai naptól kezdve. Most kezdődik ugyanis a londoni divathét, ahol Meghan hátrányos helyzetű nők munkaruházatának kapszulakollekciójával rukkol elő.

Meghan ebédet ad a Smart Works kapszulakollekciójának kiadása alkalmából Londonban (Fotó: Neil Mockford/GC Images)

Bokros teendői ezután is folytatódnak: nem sokkal a divathét után Meghan Harry herceggel Afrikába utazik „királyi turnéra”, majd szeptember végén Dél-Afrikában várja be férjét gyerekükkel, Archie-val. Kérdés, hogy a kisbaba könnyen hozzászokik-e majd anyukája mozgalmas életviteléhez.

Meghan ebédet ad a Smart Works kapszulakollekciójának kiadása alkalmából. A Smart Works álláskereső nőknek segít abban, hogy visszaszerezzék önbizalmukat, és sikerüljön visszatalálniuk a munkaerőpiacra.  (Fotó Samir Hussein/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top