Sztárok

Másfél hónapon belül már a harmadik dada érkezik Harryékhez

Tényleg ennyire nehéz lehet kijönni Meghan Markle-lel?

Még nincs két hónapja annak, hogy megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyereke, a kis Archie Harrison Mountbatten-Windsor, de a hírek szerint szülei már a harmadik dadát szerződtetik, hogy gondoskodjon róla. A Page Six elnevezésű bulvárlap a párost jól ismerő forrásokra hivatkozva azt írja, az Archie gondozásával megbízott korábbi két dada rövid idő után felmondott.

Miközben a Twitter-felhasználók már azt is tudni vélik, hogy a dadák távozásának hátterében Meghan Markle és az ő hírhedten elviselhetetlen stílusa áll, a Page Six más forrásokra hivatkozva azt írja, Meghan és Harry azért váltogatják a kisfiuk gondozásával megbízott alkalmazottakat, mert a lehető legjobb munkaerőt szeretnék erre a bizalmi pozícióra.

„Átgondolt döntést szeretnének hozni. Nem akarják elkapkodni a dolgot, mert a kisfiukról van szó” – nyilatkozta a jól értesült forrás. A Page Six mindezek mellett emlékeztet, hogy Harryéktől a közelmúltban nemcsak a két dada, de Meghan személyi asszisztense és a pár titkára is távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top