Család

Kiderült Meghan Markle rejtélyes gyűrűjének titka

Nem tartott sokáig a nagy nyomozás, a Meghan-specialisták pikk-pakk utánajártak a dolognak.

Vasárnap került sor Meghan Markle első hivatalos szereplésére azóta, hogy világra hozta fiát, Archie Harrisont. A hercegné széles mosollyal az arcán jelent meg a Trooping the Colour nevű katonai parádén Londonban, voltak azonban, akik inkább a kezét figyelték, ugyanis az eljegyzési gyűrűje és a karikagyűrűje mellett egy eddig még nem látott gyűrű is ott csillogott az ujján.

Harry, Meghan és az új gyűrű hintón érkezett a Buckingham-palotához (Fotó: James Devaney/FilmMagic/Getty Images)

Miután a Meghans Mirror Twitter-oldal közzé is tett egy fotót a gyűrűről, rögtön beindult a találgatás, hogy mit szimbolizálhat a vélhetően fehéraranyból vagy platinából készült, gyémántokkal körberakott ékszer, és a legtöbben arra fogadtak, hogy valamiféle évfordulós ajándékról lehet szó, amit Harry herceg adott a feleségének.

Igazuk volt: az ilyenkor elengedhetetlen oknyomozást magára vállaló People magazin a királyi család köreiből megtudta, hogy Meghan valóban Harrytől kapott újabb gyűrűt. Az apropó vélhetően a pár első házassági évfordulója volt május 19-én, bár a bennfentesek szerint annak is lehetett szerepe a dologban, hogy György herceg születése után Vilmos herceg is meglepte egy hasonló gyűrűvel Katalint.

via

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top