Sztárok

Az 5 éves György herceg kikotyogta Meghan és Harry titkát?

Állítólag januárban egy kutyasétáltató nőnek elárulta, milyen nevet választott Meghan és Harry a royal babynek.

Meghan Markle és Harry herceg szerdán jelentette be, hogy kisfiukat Archie Harrison Mountbatten-Windsornak fogják hívni. Előtte mindenki azt találgatta, milyen nevet választanak, pedig lehet, hogy a királyi család egyik tagja már hónapokkal ezelőtt kikotyogta.

Az 5 éves György herceg ugyanis egy kutyasétáltató nőnek Archie-ként mutatkozott be. A különös találkozás még januárban történt Berkshire-be, ahol György herceg testvérével, Sarolta hercegnővel és nagymamájukkal, Carole Middletonnal volt.

Megkért egy rendőr, hogy ne készítsek fotót a gyerekekről. Nem is fényképeztem, de György megsimogatta a kutyámat. Igyekeztem barátságos lenni, ezért elkezdtem csevegni vele. Megkérdeztem, hogy hívják, persze pontosan tudtam a nevét. De megdöbbenésemre azt mondta, Archie-nak hívják, és közben széles mosoly volt az arcán.

– emlékezett vissza a nő.

Lehetséges, hogy a kis herceg meghallotta, ahogy nagybátyja és nagynénje a babanevekről beszélget?

Ez valószínűleg sosem fog kiderülni, a névválasztás azonban mindenkit meglepett. A fogadóirodáknál az Alexander, az Albert, az Arthur és a James voltak a befutó fiúnevek.

(Nyitókép: Pool/Max Mumby/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top