Sztárok

Friss fotók a vidékre költöző Katalin hercegnőről és családjáról

Vidékre költözött két gyermekével Katalin hercegnő és Vilmos herceg. A család most egy időre szeretne eltűnni a nyilvánosság szeme elől.

Egy időre búcsút kell mondanunk Katalin hercegnőnek és tündéri, újszülött lányának Charlotte-nak. Vilmos herceg és Katalin ugyanis elhagyta Londont, hogy vidéki házukba költözzenek, ahol nyugalomra vágynak, és szeretnének elbújni az újságírók elől. A Daily Mail információi szerint Katalin hercegnő és családja most három-négy hónapig zárt kapuk mögött fogja élni az életét, a következő nyilvános megjelenésük Charlotte hercegnő keresztelője lesz. 

Friss fotók a vidékre költöző Katalin hercegnőről és csalájáról

Katalin hercegnő korábban elárulta, második gyermeke világra jötte után szeretne hosszabb időre visszavonulni a nyilvánosság elől. Egyik ismerőse a People magazinnak kotyogta ki, hogy Katalin az elkövetkező két évben szeretne gyermekeire, György hercegre és Charlotte hercegnőre koncentrálni és minél kevesebb hivatalos kötelezettséget vállalni. Vilmos herceg szintén otthon marad a családdal pár hétig, júniusig ugyanis szülési szabadságon van.

Galériánkban megnézheted, hogyan költözött vidékre Katalin hercegnő és családja:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top