Sztárok

Az első fotók a néhány napos, luxemburgi hercegről

A hétvégén született baba, a luxemburgi nagyherceg ötödik unokája. A koronavírus miatt a nagyszülők videóhíváson keresztül találkoztak először a kisfiúval. Nézzétek meg a képeket!

Örömhírről számolt be vasárnap délelőtt Vilmos, a luxemburgi trónörökös, akinek felesége életet adott első gyermeküknek a hétvégén. A gyermek kisfiú lett, 3190 grammos és 50 centis kisfiú a Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaum nevet kapta. Mivel a koronavírus-járvány Luxemburgot is érinti, a boldog nagyszülők, vagyis a nagyherceg és a felesége nem tudott személyesen bemenni a kórházba, hogy megnézzek az unokájukat. Ám videóhíváson keresztül találkozhattak a herceggel. 

Kisfia született a luxemburgi trónörökösnek

A nagyszülők videóhívásban találkozhattak az ötödik unokájukkal. (fotó: © Cour grand-ducale / Sophie Margue)

“Ez egy nagyon érzelmes, boldog videóhívás volt, amely során a királyi fenségek, a nagyherceg és a nagyhercegné először láthatták az unokájukat, Charles herceget. A nagyszülők már nagyon várják, hogy a karjukba vehessék az újszülött unokájukat, aki apja után a második a trónöröklési sorban”– áll a luxemburgi nagyherceg hivatalának közleményében.

Ő a luxemburgi nagyherceg ötödik unokája

Az első fotó Charles hercegről. (fotó: © Cour grand-ducale / Sophie Margue)

Vilmos, aki majd apját követi a trónon, nagyon megható interjút adott a tévének hétvégén. Öröme és boldogsága nem véletlen, ugyanis feleségével sokat küzdöttek azért, hogy gyermekük szülessen. “Valószínűleg ez az életünk legcsodálatosabb napja. A legvarázslatosabb dolog, hogy gyermekük született, örömünkre szolgál ezt a hírt megosztani az emberekkel”– mondta Vilmos herceg, aki mindenkinek kitartást kívánt. Hozzátette, tudja, hogy nehéz időszak a mostani, hiszen a családtagok nem találkozhatnak, de reményeit fejezte ki , hogy hamarosan újra megölelhetjük szeretteinket. “Egy gyermek születése mindig a remény üzenete. Egy áldás. Éppen ezért vagyunk annyira boldogok, hogy mindenkivel megoszthatjuk ezt a csodás hírt”– zárta le az interjút.

Megszületett a luxemburgi nagyherceg ötödik unokája

Vilmos, a büszke apuka. (fotó: © Cour grand-ducale / Sophie Margue)

Bővül a család

Henrik luxemburgi nagyhercegnek összesen öt gyermeke van, a most született Charles pedig, a ötödik unokája.

Cukiskodó hercegek, hercegnők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top