nlc.hu
Sztárok

Kamarás Iván sármja

Kamarás Iván átokként élte meg a sármos külsejét

A színész egy időben le akarta rombolni a szépfiú imázsát.

Kamarás Iván júliustól a TV2 Mintaapák című sorozatában forgat, és végre visszatérhet a színpadra is. A 47 éves színész a generációjában talán egyedüliként testesíti meg a hagyományos férfi  ideált – írja a legfrissebb BEST magazin.

Kamarás Iván

Napi sorozatban láthatjuk hamarosan Kamarás Ivánt – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

 „Ez az énemből fakad. Édesanyám (az olasz Vogue-ban modellkedő Uhrik Teodóra táncművész – a szerk.) eleve egy arisztokratikus alkat. Így ezt a tartást otthonról hoztam magammal, talán a genetikával is, de a neveltetésemmel biztosan” – árulta el az egyik legsármosabbnak tartott magyar színész, aki azonban nem mindig volt kibékülve a külsejével.

Különösen a pályám elején, volt idő, amikor átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfiú imázst. Szerencsés vagyok, mert végül olyan karaktereket is eljátszhattam, akik nem kifejezetten férfi idolok” – vallotta be Kamarás Iván.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Kamarás Iván átokként élte meg a sármos külsejét

Olvass még Kamarás Ivánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top