Sztárok

Kamarás Iván akkor és most: a színész, aki 47 évesen is irtó sármos

Kamarás Iván 47 éves, akin egyszerűen nem fog az idő.

Kamarás Iván balett-táncos szülők gyermekeként hároméves korától a színpad közelségében nevelkedett. 1991-1995 között volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt, majd 1995-től 1997-ig Budapesti Kamaraszínházban játszott. 1997-től a Vígszínház tagja.

Kamarás Iván örökfiatal

Kamarás Iván 2006-ban. Fotó: Schumy Csaba / DFP / Profimedia

A színész, családapa ritkán beszél a magánéletéről és még ritkábban mutatja meg a fiait. „Ők az én kis, vagyis nagy fiaim. Már évek óta nem tárgyakat, hanem a hétköznapokon túli, közös élményeket adnak-kérek gyereknapra” – írta az egy évvel ezelőtti bejegyzéshez Kamarás Iván, aki sosem akart világsztár lenni.

Amellett, hogy fiaival szervez közös programokat nagy hobbija a motorozás, amiről korábban így mesélt:

“Szerintem az úriember nem az öltönynél kezdődik. Sőt, rengeteg olyan van, aki hét közben komoly, konszolidált üzletember, hétvégén pedig felül a motorra, mert kell neki a szabadság, ez a semmivel sem összehasonlítható életérzés. De attól ő még ugyanaz az ember. Az apró részleteken múlik minden: hogy bánsz másokkal, mennyire vagy higgadt vagy alázatos. Szerintem egy igazi gentleman mindig figyel a részletekre, és fontos számára a minőség. Azt vallom, mindenkit meg kell ismerni, hogy meglássuk a felszín alatt rejlő értékeket, nem érdemes elsőre ítélkezni”

Kamarás Iván örökfiatal

Kamarás Iván 2010-ben. Fotó: Schumy Csaba / DFP / Profimedia

A sármos színész hamarosan visszatér a képernyőre, méghozzá a Mintaapák sorozatban, ahol Fenyő Ivánt váltja.

Kamarás Iván a hírt egy félmondattal jelentette meg közösségi oldalán egy friss fotóval, ami nagyon jól bizonyítja, mit sem fog rajta az idő.

Nézzétek:

Olvass még Kamarás Ivánról az nlc-n:

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top