Sztárok

Kamarás Iván: Inkább úszom, mint henyélek

Kamarás Iván mesélt arról, hogyan szeret nyaralni, és arról is, idén vajon tud-e.

Pihenni tudott már idén, nyaralni még nem – derült ki Kamarás Ivánról, aki az RTL Klubon látható Kalandozóban mesélt. „A Balaton mindig a terveim között szerepel, de az élet általában keresztülhúzza a számításaim. Nem jutok el oda, vagy ha igen, nem tudok hol megszállni, mert annyira utolsó pillanatban indulok útnak, de ez ilyen. Szeretem a Balatont, különösen az északi partot. Gyerekkoromból a balatonfüredi és tihanyi nyaralások, de a balatonlellei és balatonboglári úttörőtábor emléke is él az agyamban” – mondta a színész, aki inkább az aktív pihenés híve.

Kamarás Iván és Tóth Vera közösen lépnek fel (Fotó: RTL Klub)

Nem annyira szeretem a wellnesshoteleket, az aktív pihenés híve vagyok. Inkább úszom, mint henyélek. Azokat a helyeket részesítem előnyben, ahol lehet úszni és utána kicsit pihenni is. Túrázni is szeretek, de kicsit tartok a kullancsveszélytől” – árulta el  Kamarás Iván, aki hamarosan nagyszabású koncertet ad, melyen Tóth Vera is fellép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top