TV-sztárok

Kamarás Iván váltja Fenyő Ivánt a Mintaapákban

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója sok érdekességet közölt a Mintaapák sorozat jövőjéről. A júliusban forgó új részekben Fenyő Iván helyett már Kamarás Iván tündököl majd.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója az Origó kérdésére elmondta, hogy a Mintaapák sitcom forgatása július táján folytatódhat, az előkészületek már folynak. Fenyő Iván – úgy hírlik – másfél hónapra magányba vonult, amihez talán az is hozzájárult, hogy a TV2 vezetői

a folytatásra nem hosszabbították meg Fenyő Iván lejárt szerződését.

A karaktere viszont nem tűnik el a sorozatból, azt Kamarás Iván viszi tovább. A Mintaapák legtöbb színészével már megegyeztek. Most nagyon sok színész, közreműködő számára fontos megélhetési forrást jelent a sorozat. Ennek oka, hogy kevesebb a szinkronmunka és a színházak sem tudják még, mikor nyithatnak meg újra.

Jelenleg 25 Mintaapák-rész van dobozban,

de folyamatosan írják azokat, és mire indul a forgatás már ötven forgatókönyv biztosan elkészül. Szeptemberre már biztosan lesznek készen új részek. Az viszont, hogy a nézők mikor láthatják ezeket, még további megállapodások kérdése. 

Tudj meg még többet a Mintaapákról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top