Sztárok

Ma este bizonytalan ideig lekerül a képernyőről a Mintaapák, ez a műsor váltja a napi sorozatot

97 részt élt meg a Mintaapák.

A Nicsak, ki vagyok? után bizonytalan ideig lekerül Mintaapák című napi sorozat is a képernyőről, hiszen a koronavírus ellehetetlenítette a forgatásokat. A szünet előtti utolsó epizód április 3-án, azaz ma, a 97. rész lesz, és egyelőre nem tudjuk, meddig nem láthatjuk a produkciót. Amint javul a helyzet, folytatja a TV2 a sorozatot, jó eséllyel ősszel már új részeket is láthatnak a nézők.

A sorozat elkezdett felfutni, a csatorna közlése szerint ugyanis a nézettség a Mintaapák történetében rekordmagasságokat ért el márciusban. A sorozat eddigi 10 legnézettebb epizódja a 18-59-es és a 18-49-es korcsoportban is a márciusi részek közül került ki.

Jelenet a Mintaapák c. sorozatból

Jelenet a Mintaapák című sorozatból

A sorozat helyett április 6-án indul és hétköznap esténként lesz látható a TV2 vadonatúj dokurealityje, a címe: #maradjotthon. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen.

Olvass még a Mintaapákról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top