TV-sztárok

Jelentős változások a TV2-nél: a bukások után új műsorrendel készülnek

A Mintaapák sorozat epizódjai is lerövidülnek.

A rengeteg őszi bukás után januárban a TV2 teljesen új műsorrenddel készül. Új napi telenovella, visszatérő sportreality és a vártnál rövidebb adáshosszok jellemzik majd a csatorna 2020-as év elejét, írta meg a Sorozatwiki. A Mintaapák epizódjai is jelentősen lerövidülnek.

A Mintaapák szereplője, Fenyő Iván – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Január 2-án, délután egy vadonatúj török sorozat indul, a Remények földje. A Tények változatlan időpontban és hosszban jelentkezik. 18:45-kor kezdődik majd a Tények Plusz, mely a tévéműsor szerint pár perccel hosszabb lesz.

Szintén 2-ától a Mintaapák ugyan marad képernyőn, de két változás is lesz: 19:25 helyett 19:30-kor kezdődik majd, viszont az adásideje jóval rövidebb lesz, 20:35 helyett csak 20 óráig tart majd. A SorozatWiki információi szerint az adásidő csak kisebb mértékben csökken, ugyanis az eddigi nettó 45-50 helyett 30 perces lesz, a lap értesülései szerint pedig az epizódok reklám nélkül kerülnek majd képernyőre.

Az Exatlon Hungary 2. évadának első epizódja január 1-jén indul – a sportreality tavalyi évadának végéhez képest 20-30 perccel Palik László műsora is rövidebb lesz, a tavalyi 19 óra körüli időponthoz képest most 1 órával később kezdődik majd. Az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó! januárban már nem lesz látható. Vasárnap a Sztárban sztár leszek! és a Catch helyén szintén mozifilmek lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top